Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τα «έβαλε» με τη διαιτησία η ΠΑΕ Κέρκυρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα «έβαλε» με τη διαιτησία η ΠΑΕ Κέρκυρα

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η ΠΑΕ Κέρκυρα «επιτέθηκε» με ανακοίνωσή της στον Πειραιώτη διαιτητή, Τσαμούρη, κάνοντας λόγο για προκλητικά σφυρίγματα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο οποίος έληξε με σκορ 1-ο υπέρ των γηπεδούχων για την 23η αγωνιστική της Super League. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΚΥΡΙΟΙ της ΚΕΔ επειδή απομένουν 7 αγωνιστικές για να […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η ΠΑΕ Κέρκυρα «επιτέθηκε» με ανακοίνωσή της στον Πειραιώτη διαιτητή, Τσαμούρη, κάνοντας λόγο για προκλητικά σφυρίγματα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο οποίος έληξε με σκορ 1-ο υπέρ των γηπεδούχων για την 23η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΚΥΡΙΟΙ της ΚΕΔ επειδή απομένουν 7 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα θέλαμε να επιστήσουμε τη προσοχή σας στους διαιτητές που ορίζετε (οπως τον κύριο ΤΣΑΜΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) που στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό επέδειξε μια προκλητική διαιτησία εναντίον της ομάδος μας. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. ΥΓ: Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την άψογη φιλοξενία της !!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις