Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποκαλύψεις από Σκουρτόπουλο για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Εθνική Ελλάδος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκαλύψεις από Σκουρτόπουλο για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Εθνική Ελλάδος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Την ικανοποίησή του από το 2/2 της Εθνικής Ανδρών στην Κρήτη, με το οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διεύρυνε σε 4-0 το αήττητό του στον 8ο όμιλο και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή στον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την ικανοποίησή του από το 2/2 της Εθνικής Ανδρών στην Κρήτη, με το οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διεύρυνε σε 4-0 το αήττητό του στον 8ο όμιλο και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή στον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε τα… θετικά μηνύματα από το Μιλγουόκι για τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις πρώτες αναμετρήσεις του 2ου προκριματικού γύρου, τον Σεπτέμβριο.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το 2/2 στην Κρήτη. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά πρωτεύον ήταν να πάρουμε τις νίκες και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και μαθηματικά», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και τον κόσμο της Κρήτης για τη φιλοξενία και την υποστήριξη και την αγάπη προς την ομάδα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να μην έρθουμε ξανά στο Ηράκλειο, είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι, αφού η κατάσταση είναι εξαιρετική. Συγχαίρω τους παίκτες μου, δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε. Δεν είναι απλό να ξεχνάς τις συνήθειες που έχεις με την ομάδα σου και να μπαίνεις σε ένα νέο σύνολο.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ καλή ομάδα και παρά το 0-4 μπορεί να προκριθεί. Όταν παίξαμε πιο απλά στην επίθεση καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε συγκέντρωση, ούτε στην επίθεση, ούτε στην άμυνα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε να βρούμε το επόμενο ρόστερ για να πάμε για δύο ακόμη νίκες, αν είναι δυνατόν».

Μιλώντας νωρίτερα στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του σχετικά με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις πρώτες αναμετρήσεις της Εθνικής στο δεύτερο προκριματικό γύρο, τον προσεχή Σεπτέμβριο:

«Θα πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά του ΝΒΑ, αλλά και με τους Μπακς στην περίπτωση του Γιάννη. Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά από όλους, αλλά και από την ομάδα του Γιάννη. Νομίζω ότι στα παιχνίδια της επόμενης φάσης θα μας βοηθήσει και ο Γιάννης και άλλα παιδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις