Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άφθονο δηλητήριο για την “φίλη” του, Γωγώ: «Ήταν γελοίο θέαμα» (vid)
LIFESTYLE

Άφθονο δηλητήριο για την “φίλη” του, Γωγώ: «Ήταν γελοίο θέαμα» (vid)

Μία από τις φιλίες που πιστεύαμε πως είχαν δημιουργηθεί στοMaster Chef, ήταν αυτή του Τζώρτζη Παπανικολάου με τη Γωγώ Κωστάκη, όμως, η 26χρονη διαγωνιζόμενη μάλλον ήταν… μόνη της σε αυτό/ Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τζώρτζης τα… έχωνε στη Γωγώ σε δοκιμασίες, ωστόσο, χθες ξεπέρασε κάθε όριο. Ήδη τις τελευταίες ημέρες, η Γωγώ τον κατηγόρησε […]

Μία από τις φιλίες που πιστεύαμε πως είχαν δημιουργηθεί στοMaster Chef, ήταν αυτή του Τζώρτζη Παπανικολάου με τη Γωγώ Κωστάκη, όμως, η 26χρονη διαγωνιζόμενη μάλλον ήταν… μόνη της σε αυτό/

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τζώρτζης τα… έχωνε στη Γωγώ σε δοκιμασίες, ωστόσο, χθες ξεπέρασε κάθε όριο. Ήδη τις τελευταίες ημέρες, η Γωγώ τον κατηγόρησε για διπροσωπία και μάλλον κατάλαβε ότι δεν ήταν καθόλου φίλος μαζί της.

Στη χθεσινή διαδικασία αποχώρησης, ο Τζώρτζης μιλούσε συνεχώς υποτιμητικά για την Γωγώ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα γελοίο το θέαμα.

«Είδα τη Γωγώ ότι δεν ήθελε να προσπαθήσει. Είναι η ώρα της να αποχωρήσει γιατί εάν συνεχίσει και είναι εδώ, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και η κριτική των σεφ θα είναι πιο αυστηρή. Σήμερα ήταν ένα γελοίο θέαμα από τη μεριά της Γωγούς που μαγείρευε.

Δεν άκουγε κανέναν, εγώ δεν ήθελα καν να πάω να βοηθήσω γιατί κι εγώ θα είχα εκτεθεί. Πιστεύω ότι η παθητική στάση που έχει η Γωγώ, γίνεται επειδή δεν έχει κάτι άλλο να δείξει στο MasterChef. Σε περίπτωση που γίνει το αντίθετο και έρθει η Γωγώ στο σπίτι, θα είναι λίγες μέρες ακόμα», είπε ο Τζώρτζης μιλώντας στην κάμερα.

Ο διαγωνιζόμενος, μάλιστα, έλεγε στους συμπαίκτες του: «Αυτή εκεί πέρα δεν θα βγάλει κανένα πιάτο. Αυτή η τεχνική που έκανε ήταν πολύ… καλή. Λέγεται γαμ…ε το υλικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις