Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο: “Ντου” εφοριακών σε… μνημόσυνο!
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: “Ντου” εφοριακών σε… μνημόσυνο!

Κανονικά συνεχίζει τους ελέγχους στα Χανιά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που φαίνεται πως έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην άλλη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews ελεγκτές τις υπηρεσίες έδωσαν το «παρών» το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, στην Χαλέπα, για να διαπιστώσουν εάν τα κέικ, τα κόλλυβα και τα λοιπά […]

Κανονικά συνεχίζει τους ελέγχους στα Χανιά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που φαίνεται πως έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην άλλη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews ελεγκτές τις υπηρεσίες έδωσαν το «παρών» το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, στην Χαλέπα, για να διαπιστώσουν εάν τα κέικ, τα κόλλυβα και τα λοιπά κεράσματα συνοδεύονταν από τα νόμιμα παραστατικά.

Το περιστατικό αναφέρει η δημοσιογράφος, Μαρία Βούλγαρη.

Συγκεκριμένα όπως  έγραψε:

“Απίστευτο κι ομως αληθινό! Το ΣΔΟΕ ψάχνει διαφυγόντα κέρδη στα… κόλυβα! Κι έβγαλε και λαυράκι στα Χανιά, σήμερα, στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας. Άτομα απο δύο γραφεία τελετών ελέγχθηκαν. Ο ιδιοκτήτης του πρώτου την πάτησε. Ο δεύτερος το πάλευε… Πέρα απο το μακάβριο του θέματος , προκύπτουν τα ερωτήματα.. Πόσοι ειναι ασφαλισμένοι σ αυτο τον κλάδο; Αποδειξεις κόβονται; Φανταζεστε να επιβληθούν αποδειξεις και για το κεράκι που ανάβουμε; Τι άλλο θα δούμε….”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις