Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αίσιο τέλος στην υπόθεση της φαρμακοποιού που αγνοείτο
ΕΛΛΑΔΑ

Αίσιο τέλος στην υπόθεση της φαρμακοποιού που αγνοείτο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 56χρονης φαρμακοποιού, Βασιλικής Κοσμίδου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα εντοπίστηκε τελικά χθες το βράδυ, περίπου στις 23:30, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης. Διερχόμενος αναγνώρισε την 56χρονη και ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία […]

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 56χρονης φαρμακοποιού, Βασιλικής Κοσμίδου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε τελικά χθες το βράδυ, περίπου στις 23:30, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Διερχόμενος αναγνώρισε την 56χρονη και ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και βρήκε τη γυναίκα καλά στην υγεία της. Την ίδια παρέλαβε ο γιος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φαρμακοποιός από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, που ενδεχομένως την οδήγησαν από το να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις