Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το χειρότερο είναι πως δεν μας κάνει καμία εντύπωση…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το χειρότερο είναι πως δεν μας κάνει καμία εντύπωση…

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Άλλη μία μαύρη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλο ένα ντέρμπι στο οποίο βρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσά του και μικρά παιδιά, το οποίο περίμενε αδίκως να δει ποδόσφαιρο σε έναν αγώνα ο οποίος δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς οπαδός του ΠΑΟΚ πέταξε αντικείμενο στον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Άλλη μία μαύρη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άλλο ένα ντέρμπι στο οποίο βρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσά του και μικρά παιδιά, το οποίο περίμενε αδίκως να δει ποδόσφαιρο σε έναν αγώνα ο οποίος δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς οπαδός του ΠΑΟΚ πέταξε αντικείμενο στον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Δεν έχει καμία σημασία αν ήταν ρολό χαρτιού, αν ήταν ελαφρύ ή αν ήταν βαρύ. Τέτοιες κινήσεις πρέπει να καταδικάζονται από όλους ανεξαιρέτως.

Το οξύμωρο της υπόθεσης, είναι πως δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Ακόμα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες είχε εκδώσει ανακοίνωση στέλνοντας μήνυμα προς τον κόσμο της να μη δημιουργήσει προβλήματα, κάτι το οποίο δεν έγινε. Η κίνηση αυτή, έδειξε πως υπήρχε ανησυχία μέρες πριν τον αγώνα από την πλευρά των «μελανόλευκων», ανησυχία η οποία επιβεβαιώθηκε.

Πλέον, όλα δείχνουν πως ο αγώνας θα κατοχυρωθεί υπέρ των «ερυθρόλευκων» ενώ οι Θεσσαλονικείς θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα δεχθούν τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών.

Είναι κρίμα όλα αυτά που συμβαίνουν για ακόμα μια φορά, καθώς παρακολουθούσαμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στο χορτάρι.

Πλέον, θα ασχολούμαστε περισσότερο με τις δικαστικές αποφάσεις που θα υπάρξουν για να δούμε ποιος βρίσκεται πιο κοντά στο πρωτάθλημα και ποιος όχι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις