Οι “βρώμικες” ατάκες που θέλει να ακούει, αλλά δεν θα στο πει ποτέ

PLUS

Οι “βρώμικες” ατάκες που θέλει να ακούει, αλλά δεν θα στο πει ποτέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ήπιατε το κρασάκι, άναψες τα κεράκια και την κάλεσες στο κρεβάτι. Την έριξες κιόλας. Η καλύτερη ώρα με το κορίτσι που σε κάνει να τα ξεχνάς όλα, ήρθε. Και καλό το σεξ, όμως για να γίνει πολύ καλύτερο πρέπει να μπεις και στο μυαλό της. Πράγμα δύσκολο, ακατόρθωτο θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά εδώ […]

24.02.2018 | 18:25

Ήπιατε το κρασάκι, άναψες τα κεράκια και την κάλεσες στο κρεβάτι. Την έριξες κιόλας.

Η καλύτερη ώρα με το κορίτσι που σε κάνει να τα ξεχνάς όλα, ήρθε.

Και καλό το σεξ, όμως για να γίνει πολύ καλύτερο πρέπει να μπεις και στο μυαλό της. Πράγμα δύσκολο, ακατόρθωτο θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά εδώ ακριβώς έρχονται τα αρθράκια, γραμμένα από καθαρά γυναικείο χέρι.

Πώς θα γίνεις καλύτερος λοιπόν; Οι γυναίκες, τρελαίνονται να σε ακούνε να μιλάς και αυτό ισχύει για όλες. Για να μην πεις όμως καμιά βλακεία, διάβασε αυτά που θα την κάνουν… τούρμπο.

«Ναι»

Όταν ένας άντρας λέει «ναι» φαίνεται βέβαιος και αποφασιστικός. Άλλωστε αρέσει στη γυναίκα, πάντα.

«Είσαι σφιχτή»

Ακόμη κι αν δεν ισχύει, κορυφώνει το ερωτικό παιχνίδι. Δείχνει πως το απολαμβάνεις.

«Σε νιώθω υγρή»

Αν της το πεις, μετά από λίγο, να ξέρεις πως θα συμβεί. Το σώμα της θα απαντήσει από μόνο του.

Το όνομά της

Η γυναικεία διέγερση είναι συνήθως ναρκισσιστική. Θα την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή και μοναδική. Θα ξέρει πως ό.τι κάνεις εκείνη τη στιγμή, το κάνεις αποκλειστικά για εκείνη.

«Με ανάβεις»

Να είσαι βέβαιος πως η σύντροφός σου θα νιώσει πολύ καλύτερα αν ξέρει πως αυτή ευθύνεται για την κατάσταση σεξουαλικής ευτυχίας στην οποία έχεις επέλθει. Πάντα της αρέσει να ακούει πως νιώθεις και να καταλαβαίνει πως εκείνη είναι η πηγή της πνευματικής και σωματικής σου κατάστασης. Κυρίως όμως, νιώθει ακόμη περισσότερο ποθητή.

«Έχω ανάγκη να…»

Το να ποντάρεις στο αίσθημα επιθυμίας της συντρόφου σου είναι αναπόσπαστο σημείο για την αμοιβαία ευχαρίστηση της γενικότερης εμπειρίας, οπότε μην ντρέπεσαι να της ζητήσεις κάτι. Θέλει να ξέρει ότι τρελάθηκες μαζί της και επιθυμείς να προχωρήσεις περαιτέρω.

«Τελειώνω»

Αφενός την κάνει να νιώθει σιγουριά, γνωρίζοντας πως έγινε σωστά και αποτελεσματικά η δουλειά, αφετέρου την προειδοποιεί για το πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση από εδώ και πέρα. You know what I mean.

«Μου αρέσεις»- «Σε αγαπάω»

Αν τα έχετε πει αυτά πολλές φορές, είναι η κατάλληλη στιγμή να το πεις, κοιτάζοντας την στα μάτια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, όμως και τίποτα πιο άσχημο, αν είστε στον πρώτο μήνα.

Exit mobile version