Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νίκη για τους Μπακς με «διπλό» Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη για τους Μπακς με «διπλό» Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Double-double για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν στο NBA, έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στην περιπετειώδη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ράπτορς στο Τορόντο, η οποία κρίθηκε στην παράταση με σκορ 122-119 (κ.α. 110-110), ο «Giannis» σημείωσε 26 πόντους (11/21 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 4/4 βολές) και μάζεψε 12 ριμπάουντ, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Double-double για ακόμα μία φορά τη φετινή σεζόν στο NBA, έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στην περιπετειώδη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ράπτορς στο Τορόντο, η οποία κρίθηκε στην παράταση με σκορ 122-119 (κ.α. 110-110), ο «Giannis» σημείωσε 26 πόντους (11/21 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 4/4 βολές) και μάζεψε 12 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμη έξι ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα κόψιμο.

«Δεν τους είχαμε νικήσει εδώ και καιρό, επομένως αυτή η νίκη μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα. Είναι σπουδαία ομάδα. Κάναμε πραγματικά καλή δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας, στην άμυνα. Παίξαμε μαζί, παραμείναμε ψύχραιμοι και πήραμε μία δύσκολη νίκη. Δείξαμε ότι ωριμάζουμε ως ομάδα, εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε ο Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη.

Για τους νικητές, οι οποίοι έφτασαν τις 33 νίκες, οι Μίντλετον, Μπλέντσο σημείωσαν από 21 πόντους.

Στον αντίποδα, ο ΝτεΡόζαν είχε 33 πόντους, ο Ιμπάκα 18 και ο Λόουρι 17 για τους Καναδούς οι οποίοι έστειλαν το ματς στην παράταση με το κάρφωμα του Βαλατσιούνας στο τελευταίο δευτερόλεπτο της κανονικής διάρκειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις