Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο κούκλος του Sex and the City αποφάσισε να μιλήσει για την κόντρα Κατράλ- Πάρκερ (vid)
LIFESTYLE

Ο κούκλος του Sex and the City αποφάσισε να μιλήσει για την κόντρα Κατράλ- Πάρκερ (vid)

Ο πιο σέξι άνδρας του Sex and the City και ο μόνος που κατάφερε στην σειρά να σαγηνέψει περισσότερο την Σαμάνθα Τζόουνς, έσπασε την σιωπή του και μίλησε για την κόντρα των δύο γυναικών. O Τζέιστον Λούις εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πάνελ και όταν ρωτήθηκε για το τι έχει γίνει ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες και υπάρχει […]

Ο πιο σέξι άνδρας του Sex and the City και ο μόνος που κατάφερε στην σειρά να σαγηνέψει περισσότερο την Σαμάνθα Τζόουνς, έσπασε την σιωπή του και μίλησε για την κόντρα των δύο γυναικών.

O Τζέιστον Λούις εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πάνελ και όταν ρωτήθηκε για το τι έχει γίνει ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες και υπάρχει τέτοιο μίσος από την πλευρά της Κιμ Κατράλ αν και στην αρχή δεν θέλησε να μιλήσει, είπε κάτι ψιλά.

«Με όλα αυτά που έχουν συμβεί κι έχουν γραφτεί στον Τύπο για την Κιμ Κατράλ  και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τι έχεις να πεις; Ήσουν εκεί. Είχες ιδέα ότι γινόταν όλο αυτό;»,τον ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Αν δεν έχεις να πεις κάτι ωραίο, καλό είναι να μη λες τίποτα», απάντησε στην αρχή ο ηθοποιός, αλλά μετά αποφάσισε να πει κάτι και να μην το αφήσει να περάσει έτσι.

Όσο για την αντίδραση της Κιμ Κατραλ όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ της έστειλε συλλυπητήρια για τον αδελφό της, πήρε αμέσως το μέρος της Τζέσικα Παρκερ.

«Ακούστε, πρέπει να πω ότι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν πάντα αξιαγάπητη και άψογη επαγγελματίας και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται τη γενναιοδωρία των άλλων και όσα τους έχουν δοθεί».

«Θα σταματήσω εδώ γιατί δεν έχω κάτι άλλο να πω» ανέφερε ο Λούις, χωρίς να πει κουβέντα για το τηλεοπτικό του ταίρι.

Ο παρουσιαστής ρώτησε ευθέως τον σέξι ηθοποιό αν είναι ξεκάθαρα με το μέρος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

«Οφείλω να αναγνωρίσω τη χάρη που είχε αυτή η γυναίκα. Ήταν πάντα καλή μαζί μου».

«Δηλαδή υπήρχαν άλλοι που δεν ήταν τόσο καλοί μαζί σου;». Ο Λούις γέλασε και αρκέστηκε σε ένα «H Σάρα ήταν καταπληκτική», κλείνοντας το θέμα έχοντας μιλήσει μόνο για εκείνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις