Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καλυβάτσης: Δε μιλάμε καθόλου με τον Αντώνη Κανάκη
LIFESTYLE

Καλυβάτσης: Δε μιλάμε καθόλου με τον Αντώνη Κανάκη

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης  μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά»  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  και στη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του. Συγκεκριμένα είπε για τη σχέση τους: «Δεν μιλάμε, δεν έχουμε επικοινωνία. Εάν μου έλεγε να κάνουμε μαζί μια εκπομπή, θα δω τι θα […]

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης  μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά»  μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  και στη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του.

Συγκεκριμένα είπε για τη σχέση τους: «Δεν μιλάμε, δεν έχουμε επικοινωνία. Εάν μου έλεγε να κάνουμε μαζί μια εκπομπή, θα δω τι θα πω. Ανάλογα… Επαγγελματίες είμαστε, μπορεί να ανταμώσουμε ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο».

Ακόμη, σε ερώτηση για το εάν φοβάται τον θάνατο απάντησε : « Όχι, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Τον έχω συνηθίσει από μικρός. Έχω χάσει πολλούς αγαπημένους ανθρώπους… Οπότε έχω συνειδητοποιήσει ότι το μόνο πράγμα στη ζωή μας που πετυχαίνει 100% είναι ο θάνατος. Οπότε μπορούμε να ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα, τα οποία υπάρχει η περίπτωση να μην πετύχουν ακριβώς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις