Αθήνα

°C

Δευτέρα

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ξεκατινιάσματα στους Μαχητές- “Τριγυρνάει στην καλύβα λες και είναι ο πρίγκιπας” (vid)
LIFESTYLE

Ξεκατινιάσματα στους Μαχητές- “Τριγυρνάει στην καλύβα λες και είναι ο πρίγκιπας” (vid)

Για τα καλά έχουν βγει τα μαχαίρια στους Μαχητές, με τους περισσότερους να χρεώνουν το κακό κλίμα στον Αγόρου. Ο Γιακουμάτος δεν είπε και τα καλύτερα… «Κάθεται στη φωτιά και “πιάσε αυτό, πιάσε εκείνο, πιάσε το άλλο”. Είμαστε όλοι ένα, δεν μπορούμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον λες και είναι ο δούλος μας. Πρέπει […]

Για τα καλά έχουν βγει τα μαχαίρια στους Μαχητές, με τους περισσότερους να χρεώνουν το κακό κλίμα στον Αγόρου.

Ο Γιακουμάτος δεν είπε και τα καλύτερα…

«Κάθεται στη φωτιά και “πιάσε αυτό, πιάσε εκείνο, πιάσε το άλλο”. Είμαστε όλοι ένα, δεν μπορούμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον λες και είναι ο δούλος μας. Πρέπει να έχουμε όλοι ένα κοινό πνεύμα, έτσι έχω μάθει στις ομάδες. Δεν έχω μάθει να είναι ο καλός παίκτης, ο βασιλιάς, και όλοι οι άλλοι από κάτω, υπόδουλοι.

Δυστυχώς σε αυτή την ομάδα, ο Νικόλας είναι από τους πρώτους που βάζει το εγώ πάνω από το εμείς, πάνω απ’ όλους και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Έχουμε κουραστεί γιατί έχουν προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να του το πούμε και η αντίδρασή του είναι ότι δεν δέχεται τίποτα, δεν τον νοιάζει τίποτα, να μη του μιλάμε. Πάντα σε φιλικό τόνο και με ηρεμία, ενώ η αντίδρασή του είναι να μιλήσει δυνατά και να μιλήσει με τσαμπουκά.

Τριγυρνάει στην καλύβα λες και είναι ο πρίγκιπας, χωρίς να κάνει δουλειές, χωρίς να βοηθάει, χωρίς να νοιάζεται για τους συμπαίκτες του. Θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ότι υποομάδα είναι οι τρεις άνθρωποι… Δεν είναι υποομάδα οι εφτά άνθρωποι στους έντεκα. Έρχεται στον αγώνα, ουρλιάζει, φωνάζει “πάμε, γερά, δυνατά” απλά για να δείξει ότι υπάρχει.

Ουρλιάζοντας και απαγγέλλοντας ηρωικά μηνύματα είναι μόνο για το εφέ, για την τηλεόραση. Ήδη έχει ξεκινήσει να μιλάει άσχημα, να πετάει υπονοούμενα, οπότε καλό είναι να αποχωρήσει, ώστε να μπορέσει η ομάδα να δεθεί», είπε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα και η Μεταξά…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις