Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φλόριντα: Βοηθός σερίφη βρισκόταν στο λυκείο και δεν επενέβη
ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Βοηθός σερίφη βρισκόταν στο λυκείο και δεν επενέβη

Μοιάζει ψέμα, όμως είναι αληθινό. Ένας οπλισμένος βοηθός σερίφη βρισκόταν στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας όταν σημειώθηκε η αιματοχυσία στις 14 Φεβρουαρίου στην Φλόριντα, αλλά δεν επενέβη! Αυτό το γνωστοποίησε ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ, Σκοτ Ίσραελ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Σκοτ Πίτερσον παρόλο που είχε υπηρεσία στο λύκειο παρέμεινε έξω από το κτίριο την […]

Μοιάζει ψέμα, όμως είναι αληθινό. Ένας οπλισμένος βοηθός σερίφη βρισκόταν στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας όταν σημειώθηκε η αιματοχυσία στις 14 Φεβρουαρίου στην Φλόριντα, αλλά δεν επενέβη!

Αυτό το γνωστοποίησε ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ, Σκοτ Ίσραελ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Σκοτ Πίτερσον παρόλο που είχε υπηρεσία στο λύκειο παρέμεινε έξω από το κτίριο την ώρα που ακούγονταν τα πυρά του 19χρονου ο οποίος δολοφόνησε 17 μαθητές.

Ο Πίτερσον υπέβαλε την παραίτηση του  από την υπηρεσία την Πέμπτη, καθώς ενημερώθηκε ότι επρόκειτο να τεθεί σε διαθεσιμότητα, ανέφερε ο σερίφης χωρίς όμως να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις