Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χιμένεθ: «Άδικος αποκλεισμός»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χιμένεθ: «Άδικος αποκλεισμός»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου, εκεί όπου η «Ένωση» γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα και δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες για τα ακραία […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου, εκεί όπου η «Ένωση» γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα και δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, επισήμανε δε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Ντιναμό Κιέβου. Αλλά είναι κάποιες από τις φορές, που αν και περνάει κάποιος όλη του τη ζωή στο ποδόσφαιρο, θεωρεί πως το ποδόσφαιρο είναι άδικο.

Μ’ όλο το σεβασμό για τη Ντιναμό, ήμασταν ανώτεροι τόσο στην Αθήνα όσο και στο Κίεβο. Αλλά ο αντίπαλος ήξερε πώς να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία στην Αθήνα. Και εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχαμε μπροστά στο τέρμα.

Δεν υπάρχει χρόνος για να στεναχωριόμαστε. Και αυτές ήταν οι λέξεις μου. Αισθάνομαι περήφανος για όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε χρόνο μόνο σήμερα για να σκεφτούμε τον αποκλεισμό και από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε τον Ατρόμητο».

Για τη διαιτησία:

«Τυπική διαιτησία. Δεν είχε κάποια επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα. Εμείς στην Αθήνα είχαμε την ατυχία να μην έχουμε μια διαιτησία που αρμόζει».

Για τον καιρό:

«Είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι το καλύτερο σενάριο, να παίζουμε σ’ αυτές τις συνθήκες. Αλλά να πούμε γι αυτό, θα ήταν σαν να ψάχναμε δικαιολογία. Είτε σ’ αυτό το γήπεδο, είτε στην Αθήνα με καλύτερες καιρικές συνθήκες, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχηθώ το καλύτερο».

Για την ευκαιρία του Μασούντ:

«Σίγουρα τον έχει επηρεάσει. Ένας τέτοιος παίκτης, με τέτοια ποιότητα, να χάσει τέτοια ευκαιρία. Δεν ήταν ο μόνος που έχασε ευκαιρίες. Και στον ίδιο τον Μασούντ και στους άλλους είπα συγχαρητήρια. Αυτός που τα χάνει, είναι αυτός που ψάχνει τα γκολ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις