Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Ζήτησε συγγνώμη ο Μασούντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Ζήτησε συγγνώμη ο Μασούντ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Σοτζέι Μασούντ έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρει σε κενή εστία από ένα μέτρο απόσταση, ένα γκολ το οποίο αν ερχόταν ίσως και να έδινε την πρόκριση στην ΑΕΚ στη επόμενη φάση του Europa League εις βάρος της Ντιναμό Κιέβου. Ο Ιρανός, αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει «συγγνώμη» από […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Σοτζέι Μασούντ έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρει σε κενή εστία από ένα μέτρο απόσταση, ένα γκολ το οποίο αν ερχόταν ίσως και να έδινε την πρόκριση στην ΑΕΚ στη επόμενη φάση του Europa League εις βάρος της Ντιναμό Κιέβου.

Ο Ιρανός, αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει «συγγνώμη» από τους φίλους της «Ένωσης», κάτι το οποίο έπραξε μέσω ενός μηνύματος στο Instagram.

«Προσπαθήσαμε τόσο σκληρά και αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς μας, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου, για την ευκαιρία που μου δόθηκε να βάλω γκολ και δεν τα κατάφερα. ήταν μια από τις πιο δύσκολες και απογοητευτικές στιγμές της ζωής μου», ανέφερε το μήνυμά του, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έκανε τη συγκεκριμένη δημοσίευση πριν καν ανέβει στο αεροπλάνο με την αποστολή για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Δείτε τη χαμένη ευκαιρία του Μασούντ:

https://www.youtube.com/watch?v=jJqBn90Ic7M

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις