Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 5χρονο αγοράκι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 5χρονο αγοράκι

Νεκρό ανασύρθηκε από τις ρόδες αυτοκινήτου που το παρέσυρε στις 3 περίπου σήμερα το μεσημέρι, πεντάχρονο αγοράκι, προσφυγόπουλο Συριακής καταγωγής. Το δυστύχημα συνέβη επί της κεντρικής επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Μανταμάδου, στο ύψος του καταυλισμού του Καρά Τεπέ όπου διέμενε το άτυχο παιδί με την εννεαμελή οικογένεια του. Το παιδί είχε βγει από τον καταυλισμό […]

Νεκρό ανασύρθηκε από τις ρόδες αυτοκινήτου που το παρέσυρε στις 3 περίπου σήμερα το μεσημέρι, πεντάχρονο αγοράκι, προσφυγόπουλο Συριακής καταγωγής.

Το δυστύχημα συνέβη επί της κεντρικής επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Μανταμάδου, στο ύψος του καταυλισμού του Καρά Τεπέ όπου διέμενε το άτυχο παιδί με την εννεαμελή οικογένεια του.

Το παιδί είχε βγει από τον καταυλισμό μόνο του χωρίς συνοδό και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να περάσει κάθετα τον πολυσύχναστο κεντρικό οδικό άξονα της ανατολικής Λέσβου, προκειμένου να μεταβεί σε κάποια από τις πολλές άτυπες δομές που λειτουργούν μη κυβερνητικές οργανώσεις στην περιοχή γύρω από τον μεγάλο δημοτικό καταυλισμό.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου μεταφέρθηκε διαγνώσθηκε και τυπικά ο θάνατος του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις