Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Η Οικία Θεοτοκοπούλου «ζωντανεύει» στα Πατήσια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Οικία Θεοτοκοπούλου «ζωντανεύει» στα Πατήσια

Η οικία Θεοτοκοπούλου γεμίζει από ζωή στα Πατήσια.  Συγκεκριμένα,  από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η Οικία Θεοτοκοπούλου του δήμου Αθηναίων «αναπνέει» ξανά. Ένα διατηρητέο νεοκλασικό μετατρέπεται σε μια νέα εστία δημιουργίας για τη γειτονιά των Πατησίων. Η οικία Θεοτοκοπούλου θα προσφέρει  δραστηριότητες πολιτισμού, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Από αύριο θα παρέχει στέγη και βήμα έκφρασης για […]

Η οικία Θεοτοκοπούλου γεμίζει από ζωή στα Πατήσια.  Συγκεκριμένα,  από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η Οικία Θεοτοκοπούλου του δήμου Αθηναίων «αναπνέει» ξανά. Ένα διατηρητέο νεοκλασικό μετατρέπεται σε μια νέα εστία δημιουργίας για τη γειτονιά των Πατησίων.

Η οικία Θεοτοκοπούλου θα προσφέρει  δραστηριότητες πολιτισμού, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Από αύριο θα παρέχει στέγη και βήμα έκφρασης για όλες τις δημιουργικές ομάδες της πόλης. Η εν λόγω οικία είναι ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο που χτίστηκε στη δεκαετία του ’20 σε ένα περιβόλι έκτασης 3,3 στρεμμάτων.

Οι δράσεις ξεκινούν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί με την ομάδα PEOPLE BEHIND. Με κέφι και φαντασία αναλαμβάνουν να μάθουν τη χρήση των social media σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Τα μαθήματα αυτά θα πραγματοποιούνται για 10 συνεχείς Παρασκευές, δωρεάν.

Τέλος, το σύνολο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί στην οικία Θεοτοκοπούλου παρέχονται δωρεάν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις