Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Έσπασε δύο ρεκόρ Γκίνες η 12χρονη Ινδή τραγουδώντας σε 102 γλώσσες (vid)
PLUS

Έσπασε δύο ρεκόρ Γκίνες η 12χρονη Ινδή τραγουδώντας σε 102 γλώσσες (vid)

Ένα 12χρονο κορίτσι από την Ινδία, η Suchetha Satish, πραγματοποίησε ένα μοναδικό επίτευγμα καταρρίπτοντας δύο ρεκόρ Γκίνες ταυτόχρονα. Η Satish τραγούδησε σε 102 διαφορετικές γλώσσες κατά τη διάρκεια μιας μοναδικής συναυλίας που διήρκεσε 6 ώρες και 15 λεπτά.   Το κορίτσι άρχισε να ασχολείται από πολύ μικρή με τη μουσική και πριν δύο χρόνια ξεκίνησε […]

Ένα 12χρονο κορίτσι από την Ινδία, η Suchetha Satish, πραγματοποίησε ένα μοναδικό επίτευγμα καταρρίπτοντας δύο ρεκόρ Γκίνες ταυτόχρονα. Η Satish τραγούδησε σε 102 διαφορετικές γλώσσες κατά τη διάρκεια μιας μοναδικής συναυλίας που διήρκεσε 6 ώρες και 15 λεπτά.

 

Το κορίτσι άρχισε να ασχολείται από πολύ μικρή με τη μουσική και πριν δύο χρόνια ξεκίνησε να μαθαίνει τραγούδια σε ξένες γλώσσες. Στόχος της ήταν να καταφέρει να μάθει ένα τραγούδι σε κάθε ξένη γλώσσα που μπορούσε για να καταρρίψει ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, τα κατάφερε και πέρασε 6 ώρες και 15 λεπτά στη σκηνή του Προξενείου του Ντουμπάι, τραγουδώντας 102 τραγούδια σε διαφορετικές γλώσσες κατακτώντας ένα διπλό ρεκόρ αφενός για τις περισσότερες διαφορετικές γλώσσες που τραγουδήθηκαν σε μια συναυλία και αφετέρου για τη μεγαλύτερη ζωντανή συναυλία που έγινε από ένα παιδί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις