Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκάνδαλο είναι να μένει η Ηλέκτρα στο παιχνίδι- Οργή στο Twitter για την αποχώρηση (vid)
LIFESTYLE

Σκάνδαλο είναι να μένει η Ηλέκτρα στο παιχνίδι- Οργή στο Twitter για την αποχώρηση (vid)

Στο επεισόδιο του ΜasterChef, το βράδυ της Τετάρτης, είδαμε τον Σελίμ Σελτζούκ, έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες να αποχωρεί από το ριάλιτι. Ο Σελίμ διαγωνίστηκε με την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη, αλλά το πιάτο που ετοίμασε δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές. Παρόλα αυτά, έμεινε… Η απόφαση των κριτών προκάλεσε την πολύ […]

Στο επεισόδιο του ΜasterChef, το βράδυ της Τετάρτης, είδαμε τον Σελίμ Σελτζούκ, έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες να αποχωρεί από το ριάλιτι.

Ο Σελίμ διαγωνίστηκε με την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη, αλλά το πιάτο που ετοίμασε δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές. Παρόλα αυτά, έμεινε…

Η απόφαση των κριτών προκάλεσε την πολύ έντονη δυσαρέσκειά του κοινού, η οποία αποτυπώθηκε σε σχόλια στα social media.

Το κοινό αναρωτήθηκε γιατί παρέμεινε η Ηλέκτρα στο παιχνίδι και αποχώρησε ο Σελίμ από τη στιγμή που η ίδια δεν έχει την πείρα και τις γνώσεις που έχει ο δεύτερος και γιατί το πιάτο της Ηλέκτρας που έγινε υπό την καθοδήγηση των συμπαικτών της στον εξώστη ήταν αυτό που κέρδισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις