Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Παναγιώτη Πικραμμένου
ΕΛΛΑΔΑ

Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Παναγιώτη Πικραμμένου

Αίσθηση προκάλεσε στον πολιτικό χώρο η ομιλία του πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή. Αυτό, λόγω της έντονης φόρτισης που τον έφτασε στα όρια να δακρύσει. Με ένα συγκινητικό post στο Facebook, η κόρη του σχολίασε την παραπομπή του πατέρα της στην προανακριτική επιτροπή που αποφάσισε χθες η πλειοψηφία […]

Αίσθηση προκάλεσε στον πολιτικό χώρο η ομιλία του πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή.

Αυτό, λόγω της έντονης φόρτισης που τον έφτασε στα όρια να δακρύσει.

Με ένα συγκινητικό post στο Facebook, η κόρη του σχολίασε την παραπομπή του πατέρα της στην προανακριτική επιτροπή που αποφάσισε χθες η πλειοψηφία της Βουλής.

«Δε συνηθίζω να κάνω δημοσιεύσεις στα social media. Με τις εξελίξεις όμως των τελευταίων ημερών, δεν μπορώ να μένω αμέτοχη. Ο πατέρας μου σ’ όλη τη του τη ζωή είχε και έχει ως οδηγό την προσήλωση στο Δίκαιο, συχνά με προσωπικό κόστος. Είμαι περήφανη για τη σημερινή ομιλία του, αλλά ακόμα περισσότερο που είμαι κόρη του», γράφει η Καρολίνα Πικραμμένου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις