Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ποδοσφαιριστής αρπάζει τη σημαία του κόρνερ για να αμυνθεί σε καυγά! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδοσφαιριστής αρπάζει τη σημαία του κόρνερ για να αμυνθεί σε καυγά! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα για το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20, ανάμεσα στην ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ και της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 3-2, ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε ένταση μεταξύ των νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο παίκτης της ομάδας της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, μόλις είδε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα για το Κόπα Λιμπερταδόρες Κ20, ανάμεσα στην ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ και της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 3-2, ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε ένταση μεταξύ των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ο παίκτης της ομάδας της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, μόλις είδε τους αντίπαλους να τον πλησιάσουν απειλητικά πήγε στη γωνία του γηπέδου και άρπαξε το σημαιάκι του κόρνερ το οποίο στην κάτω μεριά έχει ένα μεγάλο καρφί για να μπαίνει στο χορτάρι.

Με αυτό, απείλησε τους αντίπαλους της Ρίβερ Πλέιτ για να απομακρυνθούν, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να επέμβουν για να σώσουν την κατάσταση.

https://www.youtube.com/watch?v=Y40CoS4r4pc

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις