Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παρέμβαση Ολυμπιακού για τους «Ζωσιμάδες», αντίδραση από τον ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρέμβαση Ολυμπιακού για τους «Ζωσιμάδες», αντίδραση από τον ΠΑΟΚ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε πρόσθετη παρέμβαση προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα και την μαζική είσοδό τους χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας έννομο συμφέρον και από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κληθεί […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε πρόσθετη παρέμβαση προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα και την μαζική είσοδό τους χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας έννομο συμφέρον και από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κληθεί σε απολογία με βάση άρθρα που προβλέπουν αφαίρεση βαθμών, έκαναν την πρόσθετη παρέμβαση, προκειμένου να αναθεωρήσει ο αθλητικός δικαστής και να αλλάξει το κατηγορητήριο για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

«Φτάνουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης»

Για κίνηση που αποτελεί συνέχεια της πίεσης που άσκησαν τον τελευταίο καιρό τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ που εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, προκαλώντας με λυσσαλέα επιμονή την άσκηση δίωξης, μιλά ο ΠΑΟΚ, σχετικά με την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να κάνει πρόσθετη παρέμβαση στην δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα των Ιωαννίνων.

«Φτάνουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης», είναι το σχόλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία, καθώς δε στοιχειοθετείται από πουθενά αφαίρεση βαθμών στην υπόθεση του αγώνα του «Δικεφάλου» στα Γιάννενα.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι πρόκειται για ακόμα μία προσπάθεια να «δυναμιτίσει» ο Ολυμπιακός το κλίμα πριν από το ντέρμπι της Τούμπας, και επαναλαμβάνουν ότι είναι αναγκαίο ο κόσμος να λειτουργήσει την Κυριακή (25/2) έξυπνα και μόνο με τη φωνή του να στηρίξει τους παίκτες της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης, αποφεύγοντας τις παγίδες που στήνονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις