Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εξώδικο του ΣΚΑΪ στη Νέγκα- Η οργή της και το “καρφί” της Μελέτη
LIFESTYLE

Εξώδικο του ΣΚΑΪ στη Νέγκα- Η οργή της και το “καρφί” της Μελέτη

«Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια» έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα παρουσιάζοντας το εξώδικο που έλαβε από τον ΣΚΑΪ. Η είδηση ότι η εκπομπή Rodeo κόβεται έπεσε σαν βόμβα πριν από μερικές εβδομάδες. Κι ενώ η εκπομπή βρήκε ήδη νέα τηλεοπτική στέγη στο […]

«Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια» έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα παρουσιάζοντας το εξώδικο που έλαβε από τον ΣΚΑΪ.

Η είδηση ότι η εκπομπή Rodeo κόβεται έπεσε σαν βόμβα πριν από μερικές εβδομάδες. Κι ενώ η εκπομπή βρήκε ήδη νέα τηλεοπτική στέγη στο Epsilon, φαίνεται πως παραμένουν αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη, έστειλε εξώδικο στην Αθηναΐδα Νέγκα εκ μέρους του καναλιού του Φαλήρου και η Νέγκα το δημοσίευσε στο Instagram συνοδεύοντάς το από ένα κείμενο.

«Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο, η κ. Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΪ, έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, έχουμε εξηγήσει εγώ και ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. Θέλουν ΤΙ; Να αφήσω μωρό 25 ημερών για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει; Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους
δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. Τι στυλ είναι αυτό»;

Στο ποστ σχολίασε και η Ελεονώρα Μελέτη, που βρέθηκε στα δικαστήρια με το κανάλι «απέναντι».

Η Ελεονώρα έγραψε τα εξής: «Να χαίρεσαι το μωράκι σου, γερό κ τυχερό. Μην αγχώνεσαι. Κάνε αυτό που πρέπει. Εσένα τουλάχιστον σε κάλεσαν να υπογράψεις τη λύση συνεργασίας. Εμένα την έληξαν μόνοι τους κ στη συνέχεια με δήλωσαν ψευδώς ως οικειοθελή αποχώρηση ( κοινώς παραίτηση) στην επιθεώρηση εργασίας…???? έχουν όπως βλέπεις διαφορά «στυλ»…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις