Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παλεύει για την ζωή του ο 15χρονος “ήρωας” του μακελειού στην Φλόριντα
ΚΟΣΜΟΣ

Παλεύει για την ζωή του ο 15χρονος “ήρωας” του μακελειού στην Φλόριντα

  Μάχη με τη ζωή δίνει  ένας 15χρονος μαθητής του σχολείου Stoneman Douglas στη Φλόριντα, όπου την περασμένη εβδομάδα έγινε ο τόπος ενός πραγματικού μακελειού από έναν 19χρονο που πυροβολούσε αδιακρίτως. Μια τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Άντονι Μπόρχες πυροβολήθηκε και στα δύο του πόδια αλλά και στην πλάτη του πέντε φορές στην προσπάθειά του […]

 

Μάχη με τη ζωή δίνει  ένας 15χρονος μαθητής του σχολείου Stoneman Douglas στη Φλόριντα, όπου την περασμένη εβδομάδα έγινε ο τόπος ενός πραγματικού μακελειού από έναν 19χρονο που πυροβολούσε αδιακρίτως.

Μια τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Άντονι Μπόρχες πυροβολήθηκε και στα δύο του πόδια αλλά και στην πλάτη του πέντε φορές στην προσπάθειά του να κλειδώσει την πόρτα μιας τάξης και να σώσει τουλάχιστον 20 συμμαθητές του, όταν ξεκίνησε η επίθεση από την οποία σκοτώθηκαν 17 άτομα.

Ο φίλος του Μπόρχες, Κάρλος Ροντρίγκεζ δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» του ABC ότι οι δυο τους έσπευσαν να κρυφτούν σε μια κοντινή αίθουσα διδασκαλίας όταν άκουσαν για πρώτη φορά τους πυροβολισμούς. «Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει», τόνισε ο Ροντρίγκεζ. «Ο Μπόρχες πήρε την πρωτοβουλία να σώσει τους συμμαθητές του», κατέληξε.

Μέχρι στιγμής φιλανθρωπικές ιστοσελίδα έχουν συγκεντρώσει περίπου 356.000 δολάρια από τη Δευτέρα το πρωί από δωρεές περίπου 11.000 ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν τον Μπόρχες να κρατηθεί στη ζωή, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις