Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

20

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Ο τρελός λόγος που μπορεί να κάνει τον σύντροφό σου να σε απατήσει
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο τρελός λόγος που μπορεί να κάνει τον σύντροφό σου να σε απατήσει

Η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής μάλλον δεν παίζει ρόλο στο αν θα σε απατήσει ο σύντροφός σου ή όχι, σύμφωνα με νέα έρευνα του Journal of Personality and Social Psychology. Για το σκοπό αυτό, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα εξέτασαν 233 νεόνυμφα ζευγάρια και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Και αυτό που παρατήρησαν ήταν απίστευτο. Η […]

Η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής μάλλον δεν παίζει ρόλο στο αν θα σε απατήσει ο σύντροφός σου ή όχι, σύμφωνα με νέα έρευνα του Journal of Personality and Social Psychology.

Για το σκοπό αυτό, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα εξέτασαν 233 νεόνυμφα ζευγάρια και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Και αυτό που παρατήρησαν ήταν απίστευτο.

Η έρευνα απέδειξε ότι οι άνθρωποι είναι πιο εύκολο να απατήσουν τον σύντροφό τους όταν είναι ικανοποιημένοι από το σεξ που έχουν στη σχέση. Και υπάρχει εξήγηση, όσο εξωφρενικό και αν μας ακούγεται.

Φαίνεται ότι απλά τους αρέσει το σεξ και αυτό τους οδηγεί στην απιστία, όσο καλά και αν νιώθουν στη σχέση τους.

Ακόμη, άνδρες που είχαν μικρές περιπέτειες και όχι σχέσεις πριν τον γάμο ή θεωρούσαν τις συντρόφους τους λιγότερο ελκυστικές, είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι άπιστοι.

Μάλιστα, οι ερευνητές έκαναν κάποια ψυχολογικά τεστ στα ζευγάρια. Τους έδειξαν φωτογραφίες με ελκυστικά άτομα του άλλου φύλλου για να δουν πόσο γρήγορα θα πάρουν το βλέμμα τους.

Σε όσους κοίταξαν αλλού γρήγορα, μειώθηκαν οι πιθανότητες να απατήσουν το σύντροφό τους. Αυτό γινόταν αυθόρμητα, βέβαια, και μπορεί να έχει διαμορφωθεί από τη βιολογία και τις πρώιμες εμπειρίες του ανθρώπου, αναφέρουν οι ερευνητές.

Άρα, την επόμενη φορά που θα κοιτάξει άλλη στον δρόμο, μην τσαντιστείς…!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις