Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χατζηδάκης: Η ΝΔ ίσως αποχωρήσει από την ψηφοφορία για την Προανακριτική
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χατζηδάκης: Η ΝΔ ίσως αποχωρήσει από την ψηφοφορία για την Προανακριτική

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης της Νέας Δημοκρατίας από την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Novartis, ο Κωστής Χατζηδάκης. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί, εάν η κυβέρνηση επιμείνει στη θέση της να τοποθετήσει δέκα κάλπες στην ψηφοφορία. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, δεν απέκλεισε ένα […]

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης της Νέας Δημοκρατίας από την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Novartis, ο Κωστής Χατζηδάκης.

Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί, εάν η κυβέρνηση επιμείνει στη θέση της να τοποθετήσει δέκα κάλπες στην ψηφοφορία.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά «θα δούμε, η ΝΔ έχει τα όπλα της».

H Νέα Δημοκρατία είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για τη συγκεκριμένη θέση, λέγοντας ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να διαστρέψει τη συζήτηση από την ουσία της υπόθεσης Novartis. Αποφάσισε να στήσει δέκα διαφορετικές κάλπες για την παραπομπή των δέκα πολιτικών προσώπων που αναφέρονται στη δικογραφία που ήρθε στη Βουλή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις