Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανατροπή με το αεροσκάφος που συνετρίβη- Ανακαλεί την ανακοίνωση η εταιρεία
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή με το αεροσκάφος που συνετρίβη- Ανακαλεί την ανακοίνωση η εταιρεία

Εξελίξεις στην υπόθεση του αεροπλάνου που συνετρίβη το πρωί της Κυριακής, στο Ιράν καθώς τελικά το αεροσκάφος δεν έχει βρεθεί ακόμη, επειδή η περιοχή της συντριβής είναι εξαιρετικά δύσβατη, ανάμεσα σε βουνά. Η ιρανική αεροπορική εταιρεία Aseman Airlines ανακάλεσε προηγούμενη ανακοίνωσή της σχετικά με την συντριβή του αεροσκάφους. Η πρώτη ανακοίνωση ανέφερε πως έχουν σκοτωθεί και […]

Εξελίξεις στην υπόθεση του αεροπλάνου που συνετρίβη το πρωί της Κυριακής, στο Ιράν καθώς τελικά το αεροσκάφος δεν έχει βρεθεί ακόμη, επειδή η περιοχή της συντριβής είναι εξαιρετικά δύσβατη, ανάμεσα σε βουνά.

Η ιρανική αεροπορική εταιρεία Aseman Airlines ανακάλεσε προηγούμενη ανακοίνωσή της σχετικά με την συντριβή του αεροσκάφους.

Η πρώτη ανακοίνωση ανέφερε πως έχουν σκοτωθεί και οι 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα στο νοτιοδυτικό Ιράν.

Η νέα ανακοίνωση, ωστόσο, επισημαίνει πως μέχρι στιγμής το αεροπλάνο δεν έχει εντοπιστεί.

«Δεν έχουμε ακόμη καμία πρόσβαση στο ακριβές σημείο της συντριβής και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οριστικά τον θάνατο όλων των επιβατών» και των μελών του πληρώματος, δήλωσε ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπαΐ, ο επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Isna.

Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι και οι 66 επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Το αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Τεχεράνη με προορισμό την πόλη Γιασούζ (νοτιοδυτικό Ιράν), συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ, στα βουνά του Ζαγκρός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις