Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καρατζαφέρης: Ο Άδωνις ως εξυπνότερος, λειτουργεί με λογική Όσκαρ Ουάιλντ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρατζαφέρης: Ο Άδωνις ως εξυπνότερος, λειτουργεί με λογική Όσκαρ Ουάιλντ

«Η ολική επαναφορά του ΛΑΟΣ είναι θέμα χρόνου εκλογών», δηλώνει στη Real News ο Γιώργος Καρατζαφέρης. «Θα οδηγήσω το κόμμα στη Βουλή και μετά θα το οδηγήσω σε ένα πράγματι Δημοκρατικό Συνέδριο Αρχών», επισημαίνει, αποκαλύπτοντας πως στις επόμενες εκλογές «θα δώσουμε κοινή μάχη με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη». Εκτίμησε δε ότι «ο Νίκος Μίχος που πρόσφατα […]


«Η ολική επαναφορά του ΛΑΟΣ είναι θέμα χρόνου εκλογών», δηλώνει στη Real News ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Θα οδηγήσω το κόμμα στη Βουλή και μετά θα το οδηγήσω σε ένα πράγματι Δημοκρατικό Συνέδριο Αρχών», επισημαίνει, αποκαλύπτοντας πως στις επόμενες εκλογές «θα δώσουμε κοινή μάχη με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη».

Εκτίμησε δε ότι «ο Νίκος Μίχος που πρόσφατα «μπήκε» στον ΛΑΟΣ θα αφήσει εποχή στο Κοινοβούλιο».

Αναφερόμενος στο σκάνδαλο της Novartis o Γ. Καρατζαφέρης δηλώνει πως είναι υπαρκτό και χειροπιαστό και εκτιμά ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα επιβιώσει.

«Κάποιοι -και εντός της ΝΔ- χρησιμοποιούν τον Άδωνι ως σάκο του μποξ. Κάποιοι άλλοι τον αντιμετωπίζουν σαν να φοράει γάντια του μποξ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άδωνις, ως ευφυέστερος αυτών, λειτουργεί με την λογική Όσκαρ Ουάιλντ. Όταν γύρω μου είναι όλοι μεθυσμένοι, παριστάνω και εγώ τον μεθυσμένο για να επιβιώσω. Και θα επιβιώσει».

Τέλος, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δηλώνει: «Δεν έχει πάγκο και δεν ελέγχει τα αποδυτήρια. Αυτά φάγανε και τον Λεμονή στον Ολυμπιακό, παρότι ήταν πρώτος, όπως σήμερα η ΝΔ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις