Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επιστολή Δούρου προς Κονιόρδου: Κινδυνεύουν να μπουν στον “πάγο” τα αντιπλημμυρικά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή Δούρου προς Κονιόρδου: Κινδυνεύουν να μπουν στον “πάγο” τα αντιπλημμυρικά

Τον κίνδυνο να μπουν οριστικά στον «πάγο» αντιμετωπίζουν έξι σημαντικά έργα επείγοντος χαρακτήρα που έχουν ξεκινήσει να εκτελούνται στην Περιφέρεια Αττικής, λόγω των σημαντικών καθυστερήσεων που έχουν προκύψει από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Τα παραπάνω απέστειλε -σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News- στις 24 Ιανουαρίου του 2018 η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, προς την υπουργό Πολιτισμού, […]

Τον κίνδυνο να μπουν οριστικά στον «πάγο» αντιμετωπίζουν έξι σημαντικά έργα επείγοντος χαρακτήρα που έχουν ξεκινήσει να εκτελούνται στην Περιφέρεια Αττικής, λόγω των σημαντικών καθυστερήσεων που έχουν προκύψει από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες.

Τα παραπάνω απέστειλε -σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News- στις 24 Ιανουαρίου του 2018 η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, προς την υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Μεταξύ άλλων, πρόκειται για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, κατασκευής υποδομών αποχέτευσης και αγωγών ομβρίων υδάτων, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων αγγίζει τα 187 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κάποια από αυτά τα έργα έχουν σταματήσει να εκτελούνται εδώ και τέσσερα χρόνια με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δημοσίου, λόγω των αποζημιώσεων που ζητούν οι ανάδοχες εταιρείες, αλλά και του κινδύνου απώλειας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από κοινοτικά προγράμματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις