Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αλβανός μετέφερε 160 κιλά κάνναβης με νοικιασμένο όχημα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός μετέφερε 160 κιλά κάνναβης με νοικιασμένο όχημα (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Περισσότερα από 160 κιλά ινδικής κάνναβης με νοικιασμένο αυτοκίνητο μετέφερε 29χρονος Αλβανός, τον οποίο κάλεσαν για έλεγχο αστυνομικοί ενώ κινείτο στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση το Αντίρριο. Μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς πάτησε γκάζι Στο σήμα των αστυνομικών της Ασφάλειας Άρτας, όμως, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει και να αποφύγει τον […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Περισσότερα από 160 κιλά ινδικής κάνναβης με νοικιασμένο αυτοκίνητο μετέφερε 29χρονος Αλβανός, τον οποίο κάλεσαν για έλεγχο αστυνομικοί ενώ κινείτο στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση το Αντίρριο.

Μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς πάτησε γκάζι

Στο σήμα των αστυνομικών της Ασφάλειας Άρτας, όμως, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει και να αποφύγει τον έλεγχο.

Στο ύψος του Κομποτίου της Άρτας, υπό την πίεση της καταδίωξης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Χειροπέδες στον οδηγό, έρευνα στο αυτοκίνητο

Ο 29χρονος Αλβανός συνελήφθη και ακολούθησε η έρευνα στο φορτίο του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό του και σε διάφορα σημεία απόκρυψης, οι αστυνομικοί βρήκαν 98 ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης  κάνναβης ενώ το συνολικό βάρος της κάνναβης που κατασχέθηκε είναι 161 κιλά και 31 γραμμάρια.

Το όχημα είχε νοικιάσει συνεργός του στον Άγιο Παντελεήμονα

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας, προέκυψε ότι το παραπάνω αυτοκίνητο είχε ενοικιάσει και παραχωρήσει στον 29χρονο συλληφθέντα, 23χρονος ομοεθνής του, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αθήνα.

Ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος οι οποίοι προχώρησαν και στη δεύτερη σύλληψη.

Κατασχέθηκαν αυτοκίνητο και ναρκωτικά

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την αποκάλυψη και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

Στα χέρια της αστυνομίας πέντε Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα

Πριν από λίγες ημέρες, συνελήφθησαν  σε αγροτική περιοχή στη Λάκκα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, πέντε υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31, 50, 26, 31 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Σε ταξιδιωτικούς σάκους η μεταφορά

Κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πεζοί ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 55 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους  96 κιλών και 432 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις