Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τέσσερις φορές σε θάνατο καταδικάστηκε ο 24χρονος που βίασε και σκότωσε 7χρονη
ΚΟΣΜΟΣ

Τέσσερις φορές σε θάνατο καταδικάστηκε ο 24χρονος που βίασε και σκότωσε 7χρονη

Δικαιοσύνη αποδόθηκε για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της 7χρονης Zainab Ansari στο Πακιστάν. Η φρικτή υπόθεση είχε προκαλέσει οργισμένες διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν δυο άτομα, καθώς το παιδάκι είχε βρει μαρτυρικό θάνατο, με τον 24χρονο Imran Ali να πετά το πτώμα της στα σκουπίδια. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BBC, […]

Δικαιοσύνη αποδόθηκε για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της 7χρονης Zainab Ansari στο Πακιστάν.

Η φρικτή υπόθεση είχε προκαλέσει οργισμένες διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων σκοτώθηκαν δυο άτομα, καθώς το παιδάκι είχε βρει μαρτυρικό θάνατο, με τον 24χρονο Imran Ali να πετά το πτώμα της στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BBC, δικαστήριο του Πακιστάν καταδίκασε τον 24χρονο κατά συρροή δολοφόνο σε 4 φορές σε θάνατο.

Παρών στο δικαστήριο ήταν και ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, ο οποίος άκουσε με «ανακούφιση» την τιμωρία για τον 24χρονο.

Να σημειώσουμε, πως ο Ali σύμφωνα με την αστυνομία, συνδέεται με φόνους και σεξουαλικές επιθέσεις σε τουλάχιστον 7 κορίτσια της περιοχής.

Το πτώμα της μικρής βρέθηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων στην περιφέρεια Κασούρ, κοντά στη Λαχόρη, στις 9 Ιανουαρίου, τέσσερις ημέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Ο 24χρονος ήταν γείτονας της οικογένειας της 7χρονης. Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φαίνεται η μικρή, την ημέρα της απαγωγής της, να περπατάει ήσυχα μαζί με έναν άνδρα που αναγνωρίστηκε ως ο απαγωγέας της.

Τελικά οι Αρχές κατάφεραν να «δέσουν» το DNA του με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πτώμα του κοριτσιού και να τον συλλάβουν για τον αποτρόπαιο φόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις