Μια φρικτή υπόθεση- Την έθαψαν ζωντανή και πάλευε να βγει (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια φρικτή υπόθεση- Την έθαψαν ζωντανή και πάλευε να βγει (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια τραγική υπόθεση ξετυλίχθηκε στη Βραζιλία, με «πρωταγωνίστρια» μια γυναίκα που θάφτηκε χωρίς να είναι νεκρή. Η 37χρονη έμεινε αναίσθητη στο φέρετρο επί έντεκα ημέρες πριν ανακτήσει τις αισθήσεις της. Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο νεκροταφείο ειδοποίησαν την οικογένειά της καθώς άκουγαν κραυγές και χτυπήματα από τον τάφο. Όταν οι συγγενείς της Rosangela Almeida dos […]

17.02.2018 | 13:37

Μια τραγική υπόθεση ξετυλίχθηκε στη Βραζιλία, με «πρωταγωνίστρια» μια γυναίκα που θάφτηκε χωρίς να είναι νεκρή.

Η 37χρονη έμεινε αναίσθητη στο φέρετρο επί έντεκα ημέρες πριν ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο νεκροταφείο ειδοποίησαν την οικογένειά της καθώς άκουγαν κραυγές και χτυπήματα από τον τάφο. Όταν οι συγγενείς της Rosangela Almeida dos Santos έτρεξαν και έσπασαν το φέρετρο, ήταν όμως πολύ αργά.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ντόπιοι βγάζουν το φέρετρο στο νεκροταφείο Riachao das Neves στη Βραζιλία και αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά. Κάποιοι φωνάζουν να καλέσουν ασθενοφόρο και άλλοι την αγγίζουν προσπαθώντας να καταλάβουν αν ζει.

Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό όταν άνοιξαν το φέρετρο. Είχε βγάλει το βαμβάκι από τα ρουθούνια και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και το μέτωπο στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί. Τα καρφιά στο φέρετρο είχαν μετακινηθεί προς τα πάνω και υπήρχε αίμα στο εσωτερικό του.

Η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί με υπερκόπωση στο νοσοκομείο και έμεινε για μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της, είχε υποστεί δύο ανακοπές καρδιάς πριν πεθάνει από σηπτικό σοκ.

Κηρύχθηκε νεκρή από το νοσοκομείο στις 28 Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα τελέστηκε η κηδεία της.

Exit mobile version