Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ποδοσφαιριστές της Γουέστ Μπρομ έκλεψαν ταξί στη Βαρκελώνη!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδοσφαιριστές της Γουέστ Μπρομ έκλεψαν ταξί στη Βαρκελώνη!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η είδηση πως ποδοσφαιριστές της Γουέστ Μπρομ βγήκαν από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η ομάδα και έκλεψαν ταξί, έγινε γρήγορα γνωστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το περιστατικό συνέβη στη Βαρκελώνη, εκεί όπου είχε ταξιδέψει η αγγλική ομάδα για να κάνει την προετοιμασία της ενόψει του ματς κυπέλλου με τη Σαουθάμπτον. […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η είδηση πως ποδοσφαιριστές της Γουέστ Μπρομ βγήκαν από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η ομάδα και έκλεψαν ταξί, έγινε γρήγορα γνωστή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το περιστατικό συνέβη στη Βαρκελώνη, εκεί όπου είχε ταξιδέψει η αγγλική ομάδα για να κάνει την προετοιμασία της ενόψει του ματς κυπέλλου με τη Σαουθάμπτον.

Το μυαλό όλων πήγε στους πιτσιρικάδες της ομάδας και πως πρόκειται για μια πράξη νεαρών που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα.

Τα πράγματα, όμως, έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς ύστερα από παραδοχή των ίδιων των ποδοσφαιριστών, αποδείχθηκε πως το ταξί είχε κλαπεί από τους Τζόνι Έβανς, Γκάρεθ Μπάρι, Τζέικ Λίβερμορ, Μάιχιλ.

Μάλιστα, ο πρώτος εξ’ αυτών είναι 30 ετών και αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας, ενώ και οι υπόλοιποι είναι βασικά στελέχη.

Συνολικά οι τέσσερις τους, μετρούν 1236 συμμετοχές στην Premier League.

Όλοι τους, φυσικά, έχουν ήδη προσαχθεί από τις ισπανικές Αρχές και μη έχοντας άλλη επιλογή, προχώρησαν σε δήλωση μεταμέλειας, επιβεβαιώνοντας πως αυτοί έκλεψαν το ταξί, έξω από εστιατόριο γνωστής αλυσίδας φαστ φουντ και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η ομάδα..

«Θέλουμε να απολογηθούμε στους συμπαίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και ειδικότερα στους οπαδούς της ομάδας για τα γεγονότα που έφεραν αναστάτωση και αρνητική προβολή. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να παραδεχτούμε ότι εμείς συμμετείχαμε στο συμβάν, το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην Ισπανία.

Η ομάδα μας ενημέρωσε ότι θα γίνει έρευνα στο συμβάν και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε απόλυτα. Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς ότι το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάσει την αποφασιστικότητά μας να ανακάμψουμε στη δύσκολη σεζόν που διανύουμε», ανέφεραν στη δήλωσή τους οι «τέσσερις»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις