Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αφαίρεση τριών βαθμών στη Βέροια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αφαίρεση τριών βαθμών στη Βέροια

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Football League αποφάσισε να αφαιρέσει τρεις βαθμούς από την ομάδα της Βέροιας και πλέον η παραμονή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας μοιάζει απίθανη. Η απόφαση αυτή, πάρθηκε καθώς ο σύλλογος της Ημαθίας οφείλει στον ποδοσφαιριστή Τόμας Γκονζάλεθ χρήματα τα οποία δεν του έχει πληρώσει ακόμα. Τα πράγματα, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Football League αποφάσισε να αφαιρέσει τρεις βαθμούς από την ομάδα της Βέροιας και πλέον η παραμονή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας μοιάζει απίθανη.

Η απόφαση αυτή, πάρθηκε καθώς ο σύλλογος της Ημαθίας οφείλει στον ποδοσφαιριστή Τόμας Γκονζάλεθ χρήματα τα οποία δεν του έχει πληρώσει ακόμα.

Τα πράγματα, πλέον, έχουν γίνει πολύ δύσκολα καθώς η Βέροια βρίσκεται στη 17η θέση, μία πάνω από τον Αχαρναϊκό, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» ήταν υποχρεωμένη την Παρασκευή (16/2) να πληρώσει τον Ρομπέρτο Μπατιόν.

Εφόσον ο Αργεντινός δεν ικανοποιηθεί, τότε την Τρίτη (20/02) η λίγκα θα αφαιρέσει ακόμα τρεις βαθμούς. Στην τρίτη αφαίρεση ακολουθεί αποβολή από το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε, πως η ομάδα έχει σχεδόν ξεμείνει από ποδοσφαιριστές και βασανίζεται από πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, την ίδια ώρα που απομένουν ακόμα 18 αγωνιστικές!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις