Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κανείς δεν γιούχαρε τον Σημίτη, λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του
ΕΛΛΑΔΑ

Κανείς δεν γιούχαρε τον Σημίτη, λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του

Ποτέ δεν έγινε το περιστατικό για δήθεν «αποδοκιμασίες» του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Σύρο. Ο κ. Σημίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, επιβιβάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πλοίο με προορισμό τη Σύρο, όπου θα περάσει ολιγοήμερες διακοπές και ποτέ δεν δέχτηκε αποδοκιμασίες από επιβάτες, όπως αναφέρουν άνθρωποι […]

Ποτέ δεν έγινε το περιστατικό για δήθεν «αποδοκιμασίες» του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Σύρο.

Ο κ. Σημίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, επιβιβάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πλοίο με προορισμό τη Σύρο, όπου θα περάσει ολιγοήμερες διακοπές και ποτέ δεν δέχτηκε αποδοκιμασίες από επιβάτες, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Την είδηση ανέβασε το τοπικό σάιτ cyclades24.

Όπως ανέφεραν “σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη». Εκείνος διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση και το επεισόδιο έλαβε τέλος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις