Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Τραυματίας για μεγάλο διάστημα ο Μυστακίδης, άσχημα νέα και για Μολίνς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Τραυματίας για μεγάλο διάστημα ο Μυστακίδης, άσχημα νέα και για Μολίνς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ένα ματς βασικός κι άλλο ένα ως αλλαγή, πρόλαβε να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μυστακίδης από την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, όταν και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στο «τριφύλλι» από τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο θα τον κρατήσει τουλάχιστον για έναν μήνα εκτός […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ένα ματς βασικός κι άλλο ένα ως αλλαγή, πρόλαβε να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μυστακίδης από την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, όταν και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στο «τριφύλλι» από τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός επιθετικός αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο θα τον κρατήσει τουλάχιστον για έναν μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο ακριβής χρόνος απουσίας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, το μόνο βέβαιο είναι πως θα χάσει τα ματς με ΑΕΛ, Λαμία, Ολυμπιακό και Αστέρα.

Οι ενοχλήσεις που εξακολουθούσε να νιώθει ο παίκτης στο αριστερό του γόνατο τον ανάγκασαν να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής στον έσω μηνίσκο.

Μετά από συνεννόηση των γιατρών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Ιωάννη Λεβάκου και Μάνου Παπακώστα, ο Μυστακίδης θα μεταβεί σήμερα (16/02) στη Θεσσαλονίκη, όπου θα υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκοπικό καθαρισμό του μηνίσκου.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για τον προπονητή των «πράσινων», Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε για να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα και πάνω που άρχισε να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Από την άλλη, η επιστροφή του Γκιγέρμο Μολίνς στις προπονήσεις θα καθυστερήσει περισσότερο.

Ο 29χρονος επιθετικός μετέβη σε εξειδικευμένο κέντρο του Μονάχου για προβλήματα του βουβώνα, όπου εξετάστηκε και του συστήθηκε, αρχικά συντηρητική αγωγή με τοπικές εγχύσεις και στη συνέχεια πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Μολίνς θα επανεξεταστεί σε 2-3 εβδομάδες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της χειρουργικής επέμβασης εφόσον παρατηρηθεί υποτροπή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις