Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / PLUS / Οι καλύτερες εφαρμογές για… μηνυματικό σεξ
PLUS

Οι καλύτερες εφαρμογές για… μηνυματικό σεξ

Οι παρακάτω δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android θα σας βοηθήσουν να φλερτάρετε ή και να επιδοθείτε σε… μηνυματικό σεξ με ασφάλεια και εχεμύθεια. 1. Kaboom o Kaboom υπόσχεται πλήρη έλεγχο του τι μοιράζεστε online, με ποιους το μοιράζεστε και πόσο θα «ζήσει». Δεν απαιτεί από τον παραλήπτη του μηνύματος να έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή. Το μήνυμά […]

Οι παρακάτω δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android θα σας βοηθήσουν να φλερτάρετε ή και να επιδοθείτε σε… μηνυματικό σεξ με ασφάλεια και εχεμύθεια.

1. Kaboom

o Kaboom υπόσχεται πλήρη έλεγχο του τι μοιράζεστε online, με ποιους το μοιράζεστε και πόσο θα «ζήσει». Δεν απαιτεί από τον παραλήπτη του μηνύματος να έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή. Το μήνυμά σας παίρνει τη μορφή προστατευμένης ιντερνετικής διεύθυνσης, που είναι προσβάσιμη μέσω sms, email, WhatsApp, Messenger κλπ. Μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να μείνει online το μήνυμα και πόσες φορές μπορεί να το δει κανείς πριν εκείνο αυτοκαταστραφεί. Μια απλή εφαρμογή που μπορείτε να εμπιστευτείτε, από την εταιρεία AnchorFree που βρίσκεται επίσης πίσω από το αποτελεσματικό Hotspot Shield.

2. Confide

Το σλόγκαν της εφαρμογής Confide είναι ότι σας επιτρέπει να «επικοινωνείτε ψηφιακά με τη μυστικότητα και ασφάλεια που εξασφαλίζει ο εμπιστευτικός προφορικός λόγος». Κρυπτογραφεί sms, iMessages, φωνητικά μηνύματα, φωτογραφίες και έγγραφα, τα οποία και εξαφανίζει μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα. Το κλου της εφαρμογής είναι ότι δεν επιτρέπει τη λήψη screenshot. Κάθε τέτοια προσπάθεια έχει ως αποτέλεσμα μια θολή γκρίζα εικόνα και ειδοποίηση του αποστολέα του μηνύματος.

3. Sobrr

Η φιλοσοφία του Sobrr είναι «ζήσε τη στιγμή». Πρόκειται για εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες από όλο τον κόσμο. Δεν παρέχει προστασία από τη λήψη screenshot, αλλά κάθε μήνυμα σβήνεται αμέσως μετά την πρώτη θέαση, ενώ οι «φιλίες» στα chat διαρκούν μόνο 24 ώρες – εκτός αν οι δύο πλευρές επιλέξουν αμοιβαία να κρατήσουν επαφή.

4. Wickr

Το Wickr παίρνει στα σοβαρά αυτό που κάνει, καθώς ισχυρίζεται ότι διαχειρίζεται δισεκατομμύρια μηνύματα σχεδόν σε κάθε χώρα του κόσμου, και χρησιμοποιείται από «παγκόσμιους ηγέτες, στελέχη επιχειρήσεων, δημοσιογράφους, ακτιβιστές, διασημότητες και τους πιο κοντινούς φίλους σας». Κρυπτογραφεί κείμενα, φωτογραφίες και φωνητικά μηνύματα με δυνατότητα ορισμού του χρόνου «λήξης». Ενώ η λειτουργία «Shredder» απομακρύνει αμετάκλητα τα διαγραμμένα μηνύματα και αρχεία από το κινητό σας. Για πιο light καταστάσεις, η εφαρμογή προσφέρει stickers, graffiti και φωτογραφικά φίλτρα.

5. Dust

Μέχρι πρόσφατα η εφαρμογή ήταν γνωστή ως Cyber Dust, και όλο το περιεχόμενο που αποστέλλεται μέσω αυτής γίνεται αυτόματα «σκόνη» μετά από 24 ώρες. Αν θέλετε πιο άμεση καταστροφή του μηνύματος μπορείτε να την προγραμματίσετε για αμέσως μετά την ανάγνωσή του. Επίσης υπάρχει προστασία από τα screenshots, καθώς κανείς μπορεί να κάνει capture το περιεχόμενο του μηνύματος, αλλά όχι το όνομα του αποστολέα. Ο τελευταίος λαμβάνει σχετική ειδοποίηση της στιγμή που πραγματοποιείται το screenshot.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις