Αμανατίδης: Η Τουρκία έχει πάρει διαζύγιο από τον κοινό νου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμανατίδης: Η Τουρκία έχει πάρει διαζύγιο από τον κοινό νου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Γιάννης Αμανατίδης, έστειλε σήμερα μήνυμα στην Τουρκία ότι «θα πρέπει να σταματήσει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο». Ο υφυπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με αφορμή τον εμβολισμό του ελληνικού λιμενικού σκάφους από τουρκικό στην περιοχή των Ιμίων, τόνισε πως η Τουρκία θα πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή παραβιάζοντας […]

14.02.2018 | 10:17

Ο Γιάννης Αμανατίδης, έστειλε σήμερα μήνυμα στην Τουρκία ότι «θα πρέπει να σταματήσει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με αφορμή τον εμβολισμό του ελληνικού λιμενικού σκάφους από τουρκικό στην περιοχή των Ιμίων, τόνισε πως η Τουρκία θα πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή παραβιάζοντας και προσβάλλοντας στο διεθνές δίκαιο.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό ο διεθνής παράγοντας, ενώ σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ενημερώνει τους ομολόγους του στο ΝΑΤΟ.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Άγκυρας στην όποια χαρακτήρισε τα Ίμια «δικά της», ο κ. Αμανατίδης είπε ότι η Τουρκία «έχει πάρει διαζύγιο από τον κοινό νου και τη λογική».

Exit mobile version