Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Τρύφωνας για το μουστάκι του: Λένε ότι είναι φερετζές αλλά δεν κρύβω κάτι (vid)
LIFESTYLE

Ο Τρύφωνας για το μουστάκι του: Λένε ότι είναι φερετζές αλλά δεν κρύβω κάτι (vid)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αλλαγή που έκανε στο look, αφήνοντας μουστάκι και η οποία συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες. «Με φάγατε με το μουστάκι. Μόνο εγώ έχω μουστάκι; Έχω ακούσει πολλά για το μουστάκι… Δεν έχω να κρύψω κάτι ή την σεξουαλικότητά […]

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αλλαγή που έκανε στο look, αφήνοντας μουστάκι και η οποία συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες.

«Με φάγατε με το μουστάκι. Μόνο εγώ έχω μουστάκι; Έχω ακούσει πολλά για το μουστάκι… Δεν έχω να κρύψω κάτι ή την σεξουαλικότητά μου. Άφησα για ένα διαφορετικό look μουστάκι. Ούτε τους άντρες τους πολλά βαρύ θέλω να θίξω, ούτε το έχω κάνει για κάποιο σκοπό. Άλλοι λένε ότι είναι φερετζές, άλλοι με είπαν και Κοντσίτα. Μ’ αρέσει πάρα πολύ, δεν έχω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Στα backstage της φωτογράφησης για το ημερολόγιο του ο γνωστός hairstylist μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρόσωπα της showbiz που δεν συμμετείχαν.

«Πολλά και μεγάλα ονόματα τους πρότεινα να μπουν στο επετειακό εξώφυλλο, αλλά η καθεμία είχε το κόλλημά της. Η μια δεν ήθελε την άλλη, η μια της ξίνιζε, η άλλη της βρωμούσε, οπότε λέω και εγώ οι τρεις μας είναι πολύ καλά. Άλλες θέλανε – και μεγάλες τραγουδίστριες – να βγουν μόνες τους, αλλά δεν θέλω να πω ονόματα» δήλωσε.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν προσπάθησε φέτος να επικοινωνήσει με την Στικούδη για τη φωτογράφηση και ο Τρύφωνας απάντησε: «Η Στικούδη δεν απαντάει καν στα τηλέφωνα, είναι μεγάλη σταρ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις