Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλος με παίκτρια ο Κουτσόπουλος- Δεν του άρεσε η απάντηση (vid)
LIFESTYLE

Έξαλλος με παίκτρια ο Κουτσόπουλος- Δεν του άρεσε η απάντηση (vid)

Με την Γωγώ τα έβαλαν οι κριτές του Master Chef στο χθεσινό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, το πιάτο που έπρεπε να μαγειρέψουν οι παίκτες είχε ως βασικό συστατικό το ψαρονέφρι, το οποίο διάλεξε ο Σελίμ Σελτζούκ ως νικήτης του τεστ δημιουργικότητας. Η Γωγώ, λοιπόν,  μαγείρεψε ψαρονέφρι με πουρέ σελινόριζας και τοπιναμπούρ, ωστόσο, κάτι έλειπε από το πιάτο. […]

Με την Γωγώ τα έβαλαν οι κριτές του Master Chef στο χθεσινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, το πιάτο που έπρεπε να μαγειρέψουν οι παίκτες είχε ως βασικό συστατικό το ψαρονέφρι, το οποίο διάλεξε ο Σελίμ Σελτζούκ ως νικήτης του τεστ δημιουργικότητας.

Η Γωγώ, λοιπόν,  μαγείρεψε ψαρονέφρι με πουρέ σελινόριζας και τοπιναμπούρ, ωστόσο, κάτι έλειπε από το πιάτο. «Για την απουσία κάποιας σάλτσας, τι έχεις να πεις;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και πήρε την απάντηση από τη Γωγώ: «Σκεφτόμουν να κάνω ένα αυγολέμονο, αλλά δεν έκανα».

Η απάντηση της δεν ήταν ικανοποιητική και γι αυτό η απάντηση του Κουτσόπουλου ήταν κάπως αυστηρή.

«Τι θες να κρίνουμε Γωγώ, το πιάτο; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκινάς να κάνεις ένα πιάτο, γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μια σάλτσα, κι έτσι ελαφρά τη καρδία λες «δεν θα βάλω σάλτσα». Και θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει με το πιάτο, πιο πολύ με ενοχλεί η αδιαφορία σου. Έτσι το εισπράττω, ως αδιαφορία, παρά αν το ψαρονέφρι είναι καλό ή κακό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις