Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πασίγνωστος Έλληνας φτιάχνει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο
LIFESTYLE

Πασίγνωστος Έλληνας φτιάχνει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο

Μια αλλαγή αναμένεται να γίνει στο Survivor καθώς στο παιχνίδι θα μπει και δεύτερος παρουσιαστής. Στον Άγιο Δομίνικο πρόκειται να ταξιδέψει o Γιώργος Λιανός, όχι όμως για να παίξει αλλά σαν δεύτερος παρουσιαστής στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη. Όλα αυτά, αναμένεται να γίνουν τις αμέσως επόμενες μέρες, με τον παρουσιαστή να ετοιμάζει βαλίτσες για το […]

Μια αλλαγή αναμένεται να γίνει στο Survivor καθώς στο παιχνίδι θα μπει και δεύτερος παρουσιαστής.

Στον Άγιο Δομίνικο πρόκειται να ταξιδέψει o Γιώργος Λιανός, όχι όμως για να παίξει αλλά σαν δεύτερος παρουσιαστής στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη.

Όλα αυτά, αναμένεται να γίνουν τις αμέσως επόμενες μέρες, με τον παρουσιαστή να ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι, κάτι που επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα αναλάβει την παρουσίαση των συμβουλίων του νησιού καθώς και τα περισσότερα παιχνίδια, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο βοηθητικός, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μία με δυο φορές την εβδομάδα.

Έτσι, ο Σάκης θα έχει περιθώριο να ξεκουράζεται από τα γυρίσματα που είναι επτά μέρες την εβδομάδα, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην παρουσίαση του δημοφιλούς προγράμματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις