Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Ντάνος γράφει βιβλίο- Συμμετέχει και σε συνέδρια (vid)
LIFESTYLE

Ο Ντάνος γράφει βιβλίο- Συμμετέχει και σε συνέδρια (vid)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του περσινού Survivor, γνωρίζει την αποθέωση σε τέτοιο βαθμό που ούτε ο ίδιος δεν θα φανταζόταν ποτέ. Πλέον οι θαυμαστές του τον απολαμβάνουν ως ηθοποιό στο Τατουάζ, μια απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ωστόσο ο ίδιος δεν πτοείται. Μάλιστα όχι μόνο δεν επηρεάζεται, αλλά ανοίγει τους ορίζοντές του. Ο […]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του περσινού Survivor, γνωρίζει την αποθέωση σε τέτοιο βαθμό που ούτε ο ίδιος δεν θα φανταζόταν ποτέ.

Πλέον οι θαυμαστές του τον απολαμβάνουν ως ηθοποιό στο Τατουάζ, μια απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ωστόσο ο ίδιος δεν πτοείται.

Μάλιστα όχι μόνο δεν επηρεάζεται, αλλά ανοίγει τους ορίζοντές του.

Ο Ντάνος αποκάλυψε πως συμμετέχει σε συνέδρια ως motivational speaker. «Ο κόσμος πια με ξέρει και θέλω να δει ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα. Έχω ξεκινήσει ως ομιλητής motivational και έχω κάνει δυο συνέδρια στην Κύπρο, ετοιμάζουμε και το τρίτο τώρα. Είναι και μια σειρά τέτοιων συνεδρίων που θα είναι και στην ομογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, το ζητούμενο για αυτόν είναι να γνωρίσει ο κόσμος ότι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα. Ανέφερε μάλιστα πως του έγινε η πρόταση από μία κυπριακή εταιρεία και γρήγορα είπε το «ναι».

Μάλιστα, από αυτή την ενασχόλησή του προέκυψε η έκδοση ενός βιβλίου, στο οποίο θα μιλά για τις εμπειρίες του και το πώς έχει διαχειριστεί καταστάσεις που έχει βιώσει. Το βιβλίο, του οποίου τον τίτλο δεν αποκάλυψε, θα κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα.

Το βράδυ της Δευτέρας ο «σταρ» βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του Cabaret και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Φτιάξε Καφέ να στα Πω.

Στον ίδιο χώρο ήταν ωστόσο και ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος είχε κρίνει αρνητικά τη συμμετοχή του Ντάνου στη σειρά του Alpha.

Όταν δημοσιογράφος ανέφερε στον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι την παράσταση έχει έρθει για να παρακολουθήσει και ο Μέμος Μπεγνής, ο ίδιος είπε: «Δεν τον είδα, αλλά εμένα τι μου το λέτε; Καλά έκανε και το σχολίασε αρνητικά. Υπάρχουν και άλλοι που το σχολίασαν θετικά. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάτε, αλλά κακώς το αναπτύσσουμε τόσο πολύ. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις