Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Πολιτική κόντρα για την επίθεση- Μαρέβα Μητσοτάκη: Είναι δειλοί και θα ηττηθούν
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Πολιτική κόντρα για την επίθεση- Μαρέβα Μητσοτάκη: Είναι δειλοί και θα ηττηθούν

Με σκληρό τρόπο απαντά η Μαρέβα Μητσοτάκη στην επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε η επιχείρησή της στου Ψυρρή, δίνοντας σαφές πολιτικό στίγμα. «Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου […]

Με σκληρό τρόπο απαντά η Μαρέβα Μητσοτάκη στην επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε η επιχείρησή της στου Ψυρρή, δίνοντας σαφές πολιτικό στίγμα.

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα» σημειώνει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οπως επισημαίνει «οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου».

Και η Μαρέβα Μητσοτάκη συνεχίζει: «Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τι θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

Μητσοτάκης: Ανελέητη η στοχοποίηση της Μαρέβας από τα υπόγεια του Μαξίμου -Δεν τους φοβόμαστε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την επίθεση επεσήμανε: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει». Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου με στόχο τον ίδιο.

Μαξίμου: Φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη

Για «φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη», κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του και στις αναφορές τους περί «υπογείων του Μεγάρου Μαξίμου».

Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του:

Άδωνις: «Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό…»

Ανάρτηση στο Twitter έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. «Τα έχω περάσει και τα ξέρω» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό… Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;».

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχει άλλη σύζυγος πολιτικού στην νεώτερα ιστορία που να έχει στοχοποιηθεί όσο η Μαρέβα Μητσοτάκη».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση καθώς όπως είπε βλέπουν ποιον δεν συμπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια του επιτίθενται.

Καταδίκασε λακωνικά την επίθεση το Μέγαρο Μαξίμου

Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε αλλά επιτέθηκε και στον Κυριάκο

Την επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, παράλληλα, ωστόσο, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δήλωσή του.

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καταδίκασε με τη σειρά του την έκρηξη, αφήνοντας ωστόσο σαφείς αιχμές κατά των δηλώσεων που έκανε ο κ. Μητσοτάκης: «Είναι αυτονόητη κ απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική κ άλλο οι ακραίες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει κ για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη κ επικίνδυνη» έγραψε στο Twitter.

Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ

«Προφανώς είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες αυτές οι ενέργειες, αλλά άλλο αυτό που συνέβη, και άλλο να ελέγχεται κάποιος αν έχει οφσόρ εταιρεία. Είναι η σύζυγος του αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να ελεγχθεί» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Την προσέγγιση της κυρίας Παπαδοπούλου έσπευσε να καταδικάσει ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, πρώην υπουργός: «Δύο λέξεις χαρακτηρίζει το θέμα: Αθλιότητα και ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Ο Καμμένος να την μαζέψει γρήγορα και να ζητήσει συγγνώμη» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος, μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ.

«Η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις οφσόρ» υποστήριξε στον σταθμό μας ο αρθρογράφος της Αυγής Δημήτρης Χρήστου, μιλώντας για «ηθικό ζήτημα» και για «γυναίκα του Καίσαρα». Πάντως, ο δημοσιογράφος της Αυγής καταδίκασε την επίθεση στην επιχείρηση του κ. Μητσοτάκη.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ τη δήλωση του αντιπρόεδρου της ΝΔ περί παρακράτους ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις