Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έρχονται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρχονται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ριζικές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος της σεζόν. Η πειραϊκή ομάδα χάνει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, όμως, το πιο σημαντικό είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί, οι οποίες είναι πολύ κάτω από τις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου. Υπάρχει απογοήτευση για […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ριζικές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος της σεζόν.

Η πειραϊκή ομάδα χάνει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, όμως, το πιο σημαντικό είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί, οι οποίες είναι πολύ κάτω από τις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου.

Υπάρχει απογοήτευση για τα αποτελέσματα, υπάρχει οργή κατά της διαιτησίας και των πειθαρχικών οργάνων, όμως υπάρχει και έντονη δυσαρέσκεια για πολλούς από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας, ακόμη και για ορισμένους για τους οποίους τα προηγούμενα χρόνια επικρατούσε ικανοποίηση, όπως για τον Σεμπά.

Έτσι, η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πως με το τέλος της σεζόν θα φύγει… κόσμος και κοσμάκης από την ομάδα, με τα ονόματα παικτών όπως του Οφόε, του Πάρντο, του Σεμπά, του Μάρτινς, του Ελαμπντελαουΐ, του Ζιλέ, ακόμη και του Τζούρτζεβιτς, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των «υποψηφίων».

Μέχρι και ο Μποτία τελεί πλέον υπό… διωγμό, όμως του Ισπανού αμυντικού ούτως ή άλλως λήγει και το συμβόλαιό του.

Και φυσικά, ανάλογο «ξεκαθάρισμα» θα γίνει και στους Έλληνες παίκτες.

Και όλα αυτά ως συνέχεια της «σκούπας» που έπεσε και πριν από λίγο καιρό, όταν αποχώρησαν επτά παίκτες (Καπίνο, Καρσελά, Εμενίκε, Βούκοβιτς, Μίλιτς, Μπεν, Ζντιέλαρ).

Αλλαγές θα γίνουν και στις θέσεις παραγόντων της ομάδας, καθώς κι εκεί υπάρχει δυσαρέσκεια, τόσο για αποφάσεις που έχουν παρθεί, όσο και για πολλές λανθασμένες ενέργειες που έχουν γίνει.

Σχετικά με την περίπτωση του Τζούρτζεβιτς, σε καμία περίπτωση δεν εντάσσεται στους αδιάφορους παίκτες και όλοι αναγνωρίζουν το άγχος του και την προσπάθεια να διακριθεί και να προσφέρει, όμως από την άλλη μεριά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και κυρίως δεν έχει πετύχει τα γκολ που περίμενε η ομάδα από αυτόν όταν τον αποκτούσε, ενώ τα νεύρα του κατά καιρούς έχουν δημιουργήσει και προβλήματα.

Τελευταίο συμβάν ήταν αυτό της απειθαρχίας του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου ο 24χρονος διεθνής Σέρβος αγνόησε τις εντολές και ανέλαβε ο ίδιος να εκτελέσει το πέναλτι, στο οποίο μάλιστα αστόχησε.

Μάλιστα, θα πληρώσει πρόστιμο, όμως το χειρότερο για τον Τζούρτζβιτς είναι ότι βάρυνε κι άλλο το κλίμα εναντίον του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις