Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κούλογλου: Πρώην υπουργός ζήτησε να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου: Πρώην υπουργός ζήτησε να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας

Για πρώην υπουργό που φέρεται να ζήτησε να υπαχθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα απ’ το FBI, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον για την υπόθεση Novartis, έκανε λόγο o Στέλιος Κούλογλου. Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ αρνήθηκε την πρόταση σημειώνοντας: «Δεν γνωρίζω τους λόγους για την άρνηση του FBI στον εν λόγω […]

Για πρώην υπουργό που φέρεται να ζήτησε να υπαχθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα απ’ το FBI, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον για την υπόθεση Novartis, έκανε λόγο o Στέλιος Κούλογλου.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ αρνήθηκε την πρόταση σημειώνοντας: «Δεν γνωρίζω τους λόγους για την άρνηση του FBI στον εν λόγω μάρτυρα».

Ο κ. Κούλογλου σχολίασε ότι «δεν έχει υπάρξει προηγούμενο στην δημοκρατική ιστορία της χώρας μετά την μεταπολίτευση που να καταγγέλλονται δικαστές ότι έχουν στήσει μια υπόθεση, και μάλιστα όταν πρόκειται για την Εισαγγελέα Διαφθοράς την οποία θα έπρεπε όλοι να την υποστηρίζουν», τονίζοντας:

Όλα τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα έχουν αποκαλυφθεί χάριν στην δράση των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, όπως τα panama papers, και άλλα. Είναι οι μοντέρνοι ήρωες της εποχής μας και πρέπει να υπάρχει προστασία μαρτύρων και στη χώρα μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις