Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τρεις και ένας απίστευτοι τρόποι για γυαλιά χωρίς καμία γρατζουνιά
PLUS

Τρεις και ένας απίστευτοι τρόποι για γυαλιά χωρίς καμία γρατζουνιά

1ος τρόπος Χρησιμοποιώντας μια οδοντόκρεμα που να μην είναι ούτε σε μορφή gel αλλά ούτε και λευκαντική, βάλε μια μικρή ποσότητα πάνω στη γρατζουνιά. Τρίψτε το σημείο με ένα βαμβάκι και στη συνέχεια ξεπλύνετε. 2ος τρόπος Το κερί αυτοκινήτου είναι επίσης μια λύση που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Βάλτε μια μικρή ποσότητα πάνω στη γρατζουνιά, […]

1ος τρόπος

Χρησιμοποιώντας μια οδοντόκρεμα που να μην είναι ούτε σε μορφή gel αλλά ούτε και λευκαντική, βάλε μια μικρή ποσότητα πάνω στη γρατζουνιά. Τρίψτε το σημείο με ένα βαμβάκι και στη συνέχεια ξεπλύνετε.

2ος τρόπος

Το κερί αυτοκινήτου είναι επίσης μια λύση που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Βάλτε μια μικρή ποσότητα πάνω στη γρατζουνιά, τρίψτε με το δάχτυλό σας απαλά και στη συνέχεια πλύντε καλά με νερό και σαπούνι.

3ος τρόπος

Η βαζελίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να διώξετε γρατζουνιές από γυαλιά ηλίου ή μυωπίας. Βάλτε μια μικρή ποσότητα πάνω στη γρατζουνιά, τρίψτε με το δάχτυλό σας απαλά και ξεπλύνετε.

4ος τρόπος

Βάλτε μέσα σε ένα βαζάκι 2 κ.σ. μαγειρική σόδα και νερό και ανακατέψτε το μείγμα. Βουτήξτε ένα βαμβάκι στο μείγμα και με αυτό τρίψτε τη γρατζουνιά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις