Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βατίδου: Θα ξαναπαντρευτώ, αν ερωτευτώ κάποιον όπως τον Κούγια (vid)
LIFESTYLE

Βατίδου: Θα ξαναπαντρευτώ, αν ερωτευτώ κάποιον όπως τον Κούγια (vid)

Ενώ την έχουμε συνηθίσει να αποφεύγει προσωπικές δηλώσεις, η Εύη Βατίδου μίλησε αυτή τη φορά για τον έρωτα και το ενδεχόμενο γάμου. Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και παίζοντας μπόοουλινγ με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το πρώην μοντέλο είπε πως τα δύο strike της ζωής της, είναι τα παιδιά της, ο Χρήστος και […]

Ενώ την έχουμε συνηθίσει να αποφεύγει προσωπικές δηλώσεις, η Εύη Βατίδου μίλησε αυτή τη φορά για τον έρωτα και το ενδεχόμενο γάμου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και παίζοντας μπόοουλινγ με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το πρώην μοντέλο είπε πως τα δύο strike της ζωής της, είναι τα παιδιά της, ο Χρήστος και η Μάιρα, τα οποία είναι και πανύψηλα.

Ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι χειμερινή κολυμβήτρια και παραδέχτηκε στη Βουλιαγμένη, όπου κολυμπά ότι βρισκόταν και με τον Γιώργο Λιάγκα. «Τώρα τελευταία δεν τον βλέπω. Εντάξει παπάκι είναι… Όπως τα παπάκια μπαίνουν και μένουν στην ίδια θέση».

Για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή. «Έχω σχέση. Περνάω καλά, δόξα τω Θεώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο δεύτερου γάμου, είπε: «Αν ξαναερωτευτώ όπως ερωτεύτηκα τότε παράφορα τον Κούγια, μπορεί και να το έκανα».
Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις