Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η στιγμή της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους
ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους

Ένα video μερικών δευτερολέπτων που, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ δείχνει τη στιγμή της πτώσης του ρωσικού αεροπλάνου έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμής έκρηξης και στη συνέχεια, κομμάτια εκτοξεύονται στον αέρα. Θρίλερ με τα αίτια της τραγωδίας Άγνωστα παραμένουν τα αίτια συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους έξω από τη Μόσχα, που είχε […]

Ένα video μερικών δευτερολέπτων που, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ δείχνει τη στιγμή της πτώσης του ρωσικού αεροπλάνου έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμής έκρηξης και στη συνέχεια, κομμάτια εκτοξεύονται στον αέρα.

Θρίλερ με τα αίτια της τραγωδίας

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους έξω από τη Μόσχα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 71 επιβαίνοντες. Το επιβατικό αεροπλάνο, τύπου Antonov-148, της Saratov Airlines κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του.

Μετέφερε 62 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα.

Τα σενάρια

Ερευνητές δήλωσαν πως ξεκίνησαν ποινική έρευνα για το ατύχημα και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ένα από αυτά είναι να συνέβη έκρηξη στον άερα πριν τη συντριβή.

Το δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι ο πιλότος είχε πει στον πύργο ελέγχου για μηχανική βλάβη και μάλιστα ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση, χωρίς να προλάβει.

Και το τρίτο είναι ο ρόλος που έπαιξαν οι κακές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, καθώς υπήρχε χιονόπτωση και θερμοκρασία -5 βαθμοί Κελσίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις