Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Η Φουρέιρα θα ήταν καλύτερα να εκπροσωπήσει την Αλβανία” (vid)
LIFESTYLE

“Η Φουρέιρα θα ήταν καλύτερα να εκπροσωπήσει την Αλβανία” (vid)

Τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision σχολίασε η Εύα Diva, μιλώντας στο TV One. Η σύντροφος του προέδρου του ΕΛΑΜ που αυτοπροσδιορίζεται ως εθνικιστικό, Χρήστου Χρήστου, εξέφρασε την άποψη της για την ποπ τραγουδίστρια, εκτιμώντας πως θα ήταν καλύτερο να εκπροσωπήσει την Αλβανία. «Η Ελένη Φουρέιρα νομίζω θα ήταν καλύτερα να εκπροσωπήσει τη χώρα […]

Τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision σχολίασε η Εύα Diva, μιλώντας στο TV One.

Η σύντροφος του προέδρου του ΕΛΑΜ που αυτοπροσδιορίζεται ως εθνικιστικό, Χρήστου Χρήστου, εξέφρασε την άποψη της για την ποπ τραγουδίστρια, εκτιμώντας πως θα ήταν καλύτερο να εκπροσωπήσει την Αλβανία.

«Η Ελένη Φουρέιρα νομίζω θα ήταν καλύτερα να εκπροσωπήσει τη χώρα της φέτος στην Eurovision, όμως, της εύχομαι ό,τι το καλύτερο για την Κύπρο μας. Την αγαπάω πάρα πολύ», είπε.

Ερωτηθείσα για το εάν αναφέρεται στην Ελλάδα ή την Αλβανία, απάντησε: «Επειδή είναι από την Αλβανία θα ήταν ίσως καλύτερα να αντιπροσωπεύσει την Αλβανία. Ομως επειδή θα πάει για την Κύπρο μας, της εύχομαι κάθε επιτυχία».

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τον κ. Χρήστου σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, για τα σχέδια της στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο γάμος, αλλά και για τα όνειρά της.

Ακόμη, μίλησε το φλερτ που δέχεται, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως όταν μαθαίνουν με το ποιον έχει δεσμό, αλλάζουν γνώμη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις