Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σφαιρόπουλος: «Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στη Μαδρίτη»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σφαιρόπουλος: «Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στη Μαδρίτη»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 80-79, για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Ο κόουτς, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε στις δηλώσεις του πως δεν είναι εύκολο να κερδίσεις σε μία τέτοια έδρα, ενώ πιστεύει πως οι «μερένχες» θα βρίσκονται στο Final 4. «Είναι μια […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 80-79, για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Ο κόουτς, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε στις δηλώσεις του πως δεν είναι εύκολο να κερδίσεις σε μία τέτοια έδρα, ενώ πιστεύει πως οι «μερένχες» θα βρίσκονται στο Final 4.

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της, δεν είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος εδώ, ειδικά όταν ξέρουμε πως παλεύουμε για τα play off, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το ίδιο υψηλούς στόχους με εμάς και πολλές πιθανότητες να πάει στο Final Four, είναι ένα από τα φαβορί» είπε αρχικά ο ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες γι’ αυτή τη νίκη. Για να αναλύσουμε και λίγο το ματς, οι παίκτες μας είχαν τον έλεγχο του ματς μέσω της άμυνάς τους, γενικά μέσω της άμυνάς μας καταφέραμε να αποδιοργανώσουμε την επίθεση της Ρεάλ, το πιο σημαντικό είναι πως δεν τους επιτρέψαμε να παίξουν γρήγορα, να πάνε σε αιφνιδιασμούς και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ξέραμε πως αν τους κρατούσαμε χαμηλά στο σκορ, θα είχαμε πιθανότητες να νικήσουμε. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο. Και στα 20 λεπτά. Περιμέναμε στο δεύτερο την αντίδραση της Ρεάλ, ήταν πολύ σημαντικό στο 34’, ήταν επάνω με έξι πόντους, δεν τα παρατήσαμε, συνεχίσαμε να παλεύουμε, παίξαμε καλή άμυνα και νικήσαμε».

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν παρέλειψε να δώσει και πάλι «συγχαρητήρια στους παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και όλα μπορούν να συμβούν. Καλή συνέχεια στον φίλο μου Πάμπλο Λάσο και τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις