Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Κοκαλίτσα: Ονομάζομαι πανελλήνια πρω-τα-θλή-τρι-α
LIFESTYLE

Αγγελική Κοκαλίτσα: Ονομάζομαι πανελλήνια πρω-τα-θλή-τρι-α

Απαντήσεις για την καριέρα της έδωσε η αθλήτρια Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της στο Survivor. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, ανέφερε: «ως Χρυσή Πανελλήνια Πρωταθλήτρια έχω ένα χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, δύο ασημένια, ένα χάλκινο και τόσους επαγγελματικούς αγώνες. Οπότε ονομάζομαι πανελλήνια πρω-τα-θλή-τρι-α.» «Το ότι δεν […]

Απαντήσεις για την καριέρα της έδωσε η αθλήτρια Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της στο Survivor.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, ανέφερε: «ως Χρυσή Πανελλήνια Πρωταθλήτρια έχω ένα χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, δύο ασημένια, ένα χάλκινο και τόσους επαγγελματικούς αγώνες. Οπότε ονομάζομαι πανελλήνια πρω-τα-θλή-τρι-α.»

«Το ότι δεν συμμετείχα την τελευταία φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τους τίτλους που έχω στην καριέρα μου.

Γιατί, αν το πάμε έτσι, όλοι οι πρωταθλητές που έχουν σταματήσει την καριέρα τους δεν πρέπει να ονομάζονται πρωταθλητές. Οπότε μάλλον η κυρία Καλέργη δεν ήταν αρκετά ενημερωμένη. Γιατί στα ξεκινήματά μου έχω παίξει με συναθλήτριά της. Και επίσης εγώ κάνω kick boxing και η κυρία Καλέργη Muay Thai. Μήπως όμως τελικά ήταν καλά ενημερωμένη;»

Σε ερώτηση αν τα σχόλια έγιναν για να δημιουργηθεί θόρυβος, απάντησε: «Πώς θα βγεις στη δημοσιότητα; Βλέπεις ένα κορίτσι που το συζητάνε… Πάντως την ευχαριστώ που είπε ότι είμαι ωραίο κορίτσι και ανταποδίδω το κομπλιμέντο».

Η πρωταθλήτρια του Muay Thai, Μαριάννα Καλλέργη, είχε δηλώσει πως η ίδια δεν την έχει δει στο χώρο της ποτέ και πως γενικότερα δεν την γνωρίζουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις